Seful Tesla indeamna la "revolta populara": Au mai multi bani si influenta decat oricine

Sambata, 05 Noiembrie 2016, ora 08:34
9897 citiri
Seful Tesla indeamna la "revolta populara": Au mai multi bani si influenta decat oricine
Foto: Twitter Elon Musk

Elon Musk, CEO-ul de la Tesla Motors si SpaceX, a declarat intr-un interviu ca este nevoie de o "revolta populara" impotriva industriei combustibililor fosili, informeaza portalul Business Insider.

Afirmatia a fost facuta pentru documentarul National Geographic "Before the Flood", care include interviuri cu oameni de stiinta, politicieni, precum si cu alte persoane care lupta pentru reducerea emisiilor care destabilizeaza clima.

In interviu, Musk si-a prezentat viziunea cu privire la tranzitia la nivel global spre surse de energie mai ecologice si mai locale, cum ar fi panourile si bateriile solare, avertizand in acelasi timp asupra puterii de care dispune in acest moment industria combustibililor fosili.

"Au mai multi bani si influenta decat orice alt sector. Prin urmare, cred ca cu cat poate exista un fel de revolta populara (impotriva lor, n.red.) cu atat mai bine", a precizat el.

Pe de alta parte, Musk a subliniat ca, in conditiile in care industria combustibililor fosili reprezinta un obstacol atat de important in lupta impotriva emisiilor de carbon, eforturile persoanelor particulare de a combate influenta acestei industrii comporta anumite limite.

Miliardarul a fost intervievat de starul hollywoodian Leonardo DiCaprio, care joaca rolul de jurnalist si de gazda in documentar.

Citeste si de ce crede Elon Musk ca in viitorul nu foarte indepartat toti vom primi bani de la stat, neconditionat.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Elon Musk Tesla combustibili fosili, #Elon Musk revolta populara combustibil , #Tesla