Emeric Ienei a fost operat. Interventie-maraton de 7 ore

Duminica, 23 Septembrie 2012, ora 16:44
3332 citiri
Emeric Ienei a fost operat. Interventie-maraton de 7 ore

Fostul antrenor al echipei nationale de fotbal a Romaniei si al echipei Steaua a fost operat pe cord, duminica dimineata, la Institutul Inimii "Niculae Stancioiu", din Cluj-Napoca, interventia chirurgicala durand aproape sapte ore si finalizandu-se cu succes.

Membri ai familiei lui Emeric Ienei au declarat, duminica dupa-amiaza, jurnalistilor aflati la Institutul Inimii din Cluj ca operatia pe cord la care acesta a fost supus s-a incheiat, acestia asteptand detalii din partea medicilor.

Operatia a durat aproape sapte ore.

Ulterior, medicul Adrian Molnar de la Institutul Inimii a declarat ca operatia a reusit.

Surse medicale declarau, duminica dimineata, ca interventia chirurgicala in cazul lui Emeric Ienei urma sa dureze aproximativ patru ore, iar in cadrul ei sa fie puse patru by-pass-uri.

La Institutul Inimii din Cluj-Napoca se afla si fiica antrenorului Ienei.

Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, declara, sambata, ca a vorbit cu medicii despre starea lui Emeric Ienei si ca acesta nu este in pericol, operatia la care urmeaza sa fie supus fiind una "de rutina", care "nu pune probleme deosebite".

"Am auzit ca este internat, am ajutat si eu la demararea buna a lucrurilor, pentru ca ne-a sunat fiica dansului, Cristina, si am dat si eu niste telefoane, nu puteam sa fac mai mult, pentru ca plecam la Targu Jiu. Am vorbit cu medicii de acolo, este stabil, nu este in pericol si va face o operatie care este o operatie de rutina, nu pune probleme deosebite. Ii dorim sa treaca cu bine peste operatie, care va fi azi (sambata - n.r.) sau maine dimineata (duminica - n.r.), si ii dorim insanatosire grabnica", a spus Muresan, raspunzand intrebarilor jurnalistilor.

Fostul antrenor al echipei nationale si al echipei Steaua Emeric Ienei a fost internat, vineri seara, la Institutul Inimii "Nicolae Stancioiu" din Cluj-Napoca.

"Fostul antrenor Emeric Ienei a fost internat, vineri seara, la Institutul Inimii. I se fac investigatii medicale, iar, daca este cazul, va fi operat. Nu pot sa spun diagnosticul cu care a fost internat, dar pot sa spun ca in acest caz se va face ce trebuie", declara directorul medical al Institutului Inimii "Niculae Stancioiu" din Cluj-Napoca, Radu Capalneanu.

Emeric Ienei s-a nascut la 22 martie 1937. El a fost antrenorul care a castigat alaturi de Steaua Cupa Campionilor Europeni in 1986. De asemenea, a fost selectionerul Romaniei la turneul final al Cupei Mondiale din 1990 si al Campionatului European din 2000.

Citeste si:
Ludovic Orban anunță că va candida la funcția de președinte al României: ”Mi-e foarte greu să mai sprijin pe cineva”
Ludovic Orban anunță că va candida la funcția de președinte al României: ”Mi-e foarte greu să mai sprijin pe cineva”
Liderul partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a anunţat marţi, la lansarea organizaţiei judeţene de Ilfov, că a hotărât să candideze la preşedinţia României, afirmând că îi este...
Ciolacu, un ultim apel către colegii din Coaliţie: ”Pensiile speciale care ne costă 2 miliarde de euro anual trebuie supraimpozitate”
Ciolacu, un ultim apel către colegii din Coaliţie: ”Pensiile speciale care ne costă 2 miliarde de euro anual trebuie supraimpozitate”
Marcel Ciolacu a scris, marţi pe Facebook, că face un ultim apel către colegii din Coaliţie, înainte de şedinţa de miercuri. El spune că pensiile speciale care ne costă peste 2 miliarde de...