Emerich Ienei, despre problemele de la Steaua si Supercupa Romaniei - Interviu

Luni, 18 Iulie 2011, ora 12:27
2347 citiri
Emerich Ienei, despre problemele de la Steaua si Supercupa Romaniei - Interviu

Emerich Ienei a vorbit, pentru site-ul Ziare.com, despre Supercupa Romaniei, dar si despre problemele cu care se confrunta fosta sa echipa - Steaua.

Fostul tehnician al "ros-albastrilor" sustine ca problema Stelei e la mijlocul terenului, de unde nu vin mingi pentru atacanti.

"Inaintasii centrali nu sunt activati, din spate nu vin mingi la ei ca sa le poata fructifica. Ei zic de tiki-taka, dar tiki-taka se face cu posesie in terenul advers, nu propriu. Atacurile Stelei inseamna numai mingi lungi", ne-a declarat Emerich Ienei.

Ienei nu e de parere ca Steaua ar mai avea nevoie de transferuri, ci trebuie sa se stabilizeze.

"La Steaua sunt niste proleme cand vine vorba de transferuri. Ei mereu alearga dupa jucatori. De 5 ani tot spera, dar n-au facut nimic. Trebuie sa se stabilizeze odata, cu un lot de 22 de jucatori", a mai declarat acesta.

Otelul Galati a castigat Supercupa Romaniei, iar fostul castigator al Ligii Campionilor din 1986 spune ca gruparea de pe malul Dunarii a facut-o meritat: "Otelul a avut mai multe atacuri, pe cand Steaua a avut doar o ocazie, prin Galamaz. In rest, Steaua n-a periclitat poarta adversa. Deci putem spune ca galatenii au castigat meritat".

Dar iata interviul complet pe care ni l-a acordat Emerich Ienei:

Cum vi s-a parut Supercupa Romaniei?

"Meciul de aseara (n.r. duminica) mi s-a parut slab. In general, nu numai al Stelei. A fost un joc sub nivelul asteptarilor"

E meritata victoria galatenilor?

"Otelul a avut mai multe atacuri, pe cand Steaua a avut doar o ocazie, prin Galamaz. In rest, Steaua n-a periclitat poarta adversa. Deci putem spune ca galatenii au castigat meritat"

V-a placut cineva anume de la Steaua?

"N-am remarcat niciun jucator de la Steaua. Poate doar pe Tatu, care si-a cam castigat un loc de titular"

Care credeti ca e problema in jocul Stelei?

"Inaintasii centrali nu sunt activati, din spate nu vin mingi la ei ca sa le poata fructifica. Ei zic de tiki-taka, dar tiki-taka se face cu posesie in terenul advers, nu propriu. Atacurile Stelei inseamna numai mingi lungi"

Credeti ca Steaua are vreo sansa la titlu cu lotul actual?

"Nu se stie daca Steaua are sau nu sanse la titlu, pentru ca inca n-a inceput campionatul si trebuie sa vedem cum joaca si celelalte echipe. Ma astept sa fie o batalie mare pentru titlu, dar asta nu inseamna ca vom avea si un campionat puternic. Vor fi 5-6 echipe care se bat pentru campionat, dar in rest nivelul campionatului a scazut"

Ar mai avea Steaua nevoie de transferuri?

"La Steaua sunt niste proleme cand vine vorba de transferuri. Ei mereu alearga dupa jucatori. De 5 ani tot spera, dar n-au facut nimic. Trebuie sa se stabilizeze odata, cu un lot de 22 de jucatori"

Dar Otelul?

"Otelul are o echipa tanara, disciplinata si dornica sa se afirme. Eu spun ca Dorinel trebuie sa lucreze cu lotul pe care il are, pentru ca n-are rost sa aduci multi jucatori si sa strici echipa pe care o ai deja"

Otelul Galati a castigat Supercupa Romaniei, dupa ce-a invins-o cu 1-0 pe Steaua. Unicul gol al intalnirii a fost reusit de Laurentiu Bus, in prima repriza.

Otelul invinge Steaua si castiga Supercupa Romaniei

Este pentru prima oara in istorie cand Otelul a castigat Supercupa Romaniei.

Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
Nicușor Dan, la depunerea candidaturii pentru Capitală: Va fi o luptă între oameni care doresc o justiție corectă și clanuri care sug de la bugetul statului
Nicușor Dan, la depunerea candidaturii pentru Capitală: Va fi o luptă între oameni care doresc o justiție corectă și clanuri care sug de la bugetul statului
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei și a listei Drepte Unite pentru alegerile locale din Bucureşti că în această...
#Emerich Ienei Supercupa Romaniei, #Emerich Ienei probleme Steaua , #Steaua