Exclusiv: Emerich Ienei, despre ultimele evenimente de la Steaua si echipa nationala

Marti, 04 Octombrie 2011, ora 14:05
3896 citiri
Exclusiv: Emerich Ienei, despre ultimele evenimente de la Steaua si echipa nationala

Fostul selectioner si antrenor al Stelei, Emerich Ienei, a comentat instalarea tehnicianului Ilie Stan pe banca gruparii "ros-albastre" precum si despartirea de managerului general Mihai Stoica.

Antrenorul care a adus primul trofeu continental in vitrina Stelei considera inspirata numirea lui Ilie Stan in locul demisionarului Roni Levy si spune ca, in ciuda CV-ul sarac, actualul tehnician poate readuce spiritul "ros-albastru" la echipei.

"Este o mutare buna a Stelei, pentru ca a adus un fost jucator. Desi n-a fost un jucator de mare rasunet, Ilie Stan are spiritul al Stelei si este un baiat inteligent. Gigi Becali trebuie sa-l sprijine daca vrea performanta. Antrenorul oricum vrea performanta, in primul rand pentru el. Sper ca Ilie Stan sa apuce finalul de campionat pe banca Stelei.

Steaua trebuie sa construiasca o echipa. Sa vedem parcursul lui Ilie. Lotul este bunicel, dar mai are nevoie de cativa jucatori. Steaua trebuie sa joace mai spectaculos si mai eficient.", a declarat Ienei pentru Ziare.com.

Fostul selectioner il regreta pe managerul Mihai Stoica, dar spune ca acesta a avut o atitudine gresita in cel de-al doilea mandat de la Steaua.

"Drum bun! Asta este fotbalul. Levy deja si-a gasit echipa. De Meme imi pare rau, dar el si-a depasit atributiile la Steaua si cred ca s-a bagat peste antrenor, ori asta nu e un lucru bun. El trebuie sa il sprijine 100% pe antrenor, fara sa ia decizii in privinta transferurilor.", a completat fostul mare fotbalist.

Referitor la ultimele doua partide ale echipei nationale in preliminariile Campionatului European din 2012, Ienei a spus ca "tricolorii" trebuie sa se pregateasca deja pentru urmatoarea campania de calificare.

"Nu trebuie sa ne intereseze ce face Luxemburg! Trebuie sa ne vedem de jocul nostru, sa-l imbunatatim. Ar fi extraordinar sa ne calificam, dar noi trebuie sa avem perspectiva jocului pentru urmatorul turneu final. Sunt convins ca asta urmareste si Victor Piturca. Probabil ca la finalul campaniei vom putea incepe revigorarea echipei nationale. Cred ca putem obtine 6 puncte cu Belarus si Albania si ar fi foarte bine sa se intample asa.", a mai spus fostul selectioner.

Romania va intalni selectionatele Belarusului si Albaniei pe 7, respectiv 11 octombrie, in cadrul preliminariilor Campionatului European din 2012, organizat in Polonia si Ucraina.

Ambele jocuri vor fi transmise in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Emerich Ienei, #Ienei Steaua, #Ienei echipa nationala, #Romania preliminarii Euro 2012, #Steaua Bucuresti , #Steaua
Comentarii
Poza D ILIU
D ILIU
rank 4
"Sper ca Ilie Stan sa apuce finalul de campionat pe banca Stelei."?!