Detalii despre starea lui Emeric Ienei

Sambata, 22 Septembrie 2012, ora 20:23
2203 citiri
Detalii despre starea lui Emeric Ienei

Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, afirma ca a vorbit cu medicii despre starea lui Emeric Ienei si ca acesta nu este in pericol, operatia la care urmeaza sa fie supus fiind una "de rutina", care "nu pune probleme deosebite".

Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat, sambata, inainte de plecarea echipei spre Targu Jiu, pentru un meci cu Pandurii, ca a vorbit cu medicii despre starea lui Emeric Ienei.

"Am auzit ca este internat, am ajutat si eu la demararea buna a lucrurilor, pentru ca ne-a sunat fiica dansului, Cristina, si am dat si eu niste telefoane, nu puteam sa fac mai mult, pentru ca plecam la Targu Jiu. Am vorbit cu medicii de acolo, este stabil, nu este in pericol si va face o operatie care este o operatie de rutina, nu pune probleme deosebite. Ii dorim sa treaca cu bine peste operatie, care va fi azi (sambata - n.r.) sau maine dimineata (duminica - n.r.), si ii dorim insanatosire grabnica", a spus Muresan, raspunzand intrebarilor jurnalistilor.

Surse medicale din cadrul Institutului Inimii din Cluj-Napoca au declarat ca Emeric Ienei este supus, sambata, mai multor investigatii coronariene, urmand sa fie operat, cel mai probabil, luni.

Aceleasi surse spun ca, in functie de rezultatul analizelor, se va stabili de cate by-pass-uri va avea nevoie.

Emeric Ienei s-a nascut la 22 martie 1937. El a fost antrenorul care a castigat alaturi de Steaua Cupa Campionilor Europeni in 1986. De asemenea, a fost selectionerul Romaniei la turneul final al Cupei Mondiale din 1990 si al Campionatului European din 2000.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#Ienei operat inima, #Ienei operatie inima, #Emeric Ienei internat spital, #stare Emeric Ienei , #stiri Emeric Ienei