Fiica lui Emeric Ienei o pune la punct pe Anamaria Prodan, dupa jignirile suburbane

Sambata, 06 Iunie 2015, ora 09:25
17956 citiri
Fiica lui Emeric Ienei o pune la punct pe Anamaria Prodan, dupa jignirile suburbane

Fiica lui Emeric Ienei, Cristina, a reactionat printr-o scrisoare publica in care i-a raspuns impresarului Anamaria Prodan ca urmare a jignirilor pe care aceasta i le-a adresat tatalui sau.

Cristina Ienei a mentionat ca nu este surprinsa de atacul impresarului si a lansat, in acelasi timp, un apel la civilizatie, potrivit Sportro.

Iata scrisoarea Cristinei Ienei:

Am citit cu consternare postarea care a generat un articol publicat astazi cu privire la tatal meu, antrenorul Emeric Ienei.

Atacul la persoana virulent si gratuit m-a dezamagit. Nu pot spune insa ca m-a surprins, avand in vedere persoana care l-a propagat in spatiul public si careia nu merita sa ii mentionez numele pentru ca scrisoarea deschisa pe care astazi o adresez nu as vrea sa fie considerata o replica la postarea publica a acesteia, ci un apel la civilitate.

Violenta limbajului si caracterul suburban al ideilor m-au revoltat si mi-au ridicat multe semne de intrebare: asteptam respect din partea celor din jur, insa suntem capabili sa ii respectam, la randul nostru?; vorbim despre valori, insa avem puterea sa le aparam?; facem apel la modele in societate, insa de ce le atacam cu sau fara motiv?

M-am intrebat, de asemenea, cum este posibil ca in sport sa vorbim si sa facem apel la fairplay, fara sa intelegem semnificatia profunda a acestui cuvant?

Cum este posibil ca sportul sa formeze caractere puternice, oameni loiali, de echipa, insa imaginea a ceea ce se construieste in ani, cu multa munca, stradanie si sacrificiu sa fie patata de iesiri publice lipsite de elementarele reguli ale civilizatiei?

Sunt intrebari pe care mi le pun si pe care va invit si pe dumneavoastra sa vi le puneti. Sunt intrebari care cred ca isi pot avea raspunsul intr-un apel public pe care il fac.

Apel la respect, la valori, la fairplay, la civilitate!

Reactia fiicei lui Emeric Ienei vine ca urmare a unui mesaj jignitor publicat de Anamaria Prodan pe o pagina de Facebook.

Conflictul dintre cei doi a inceput dupa ce Emeric Ienei a afirmat ca Reghecampf nu ar fi trebuit sa iasa la gratar cu fotbalistii Stelei.

C.S.

Citeste si:
Coaliția PSD-PNL a făcut terci legea care-i proteja pe avertizorii de integritate și riscă procedura de infringement. „Poate arunca în aer PNRR”
Coaliția PSD-PNL a făcut terci legea care-i proteja pe avertizorii de integritate și riscă procedura de infringement. „Poate arunca în aer PNRR”
Joi, 29 iunie, coaliția de guvernare PSD-PNL-UDMR a trecut prin parlament mai multe amendamente privind protejarea avertizorilor de integritate, în ciuda avertismentelor venite din partea...
USR se subțiază pe zi ce trece. 24 de membri au demisionat într-o singură zi
USR se subțiază pe zi ce trece. 24 de membri au demisionat într-o singură zi
Demisiile din USR se țin lanț după ce membrii echipei USR din Țările Nordice au demisionat în bloc. Printre cei 24 de demisionari s-au regăsit președintele filialei, vicepreședinții...