Boc: Fiecare zi pana la alegerile din 2012 trece in favoarea PD-L

Vineri, 06 Mai 2011, ora 23:22
1379 citiri
Boc: Fiecare zi pana la alegerile din 2012 trece in favoarea PD-L

Presedintele PD-L, premierul Emil Boc, a declarat, vineri, la Sibiu, ca fiecare zi care trece pana la alegerile de anul viitor, in contextul iesirii din recesiune, avantajeaza PD-L, in dauna PSD si a PNL.

"Cu cat semnele din economie sunt mai multe in directia buna, cu atat Ponta si Antonescu devin mai disperati. Cu cat apar mai multe vesti in directia buna in privinta activitatii economice, cu atat gogoasa socialista se dezumfla pe zi ce trece. Orice zi care trece din 2011 pana la alegerile din 2012 trece in favoarea PD-L, asa cum orice zi pana in 31 decembrie 2010 a fost in favoarea Aliantei Socialiste", a spus Boc.

Acesta a admis ca in Romania nu va fi "lapte si miere", insa s-a declarat increzator in masurile de reforma luate anul trecut.

"Stiu ca inca in Romania nu este lapte si miere si nu va fi nici in perioada imediat urmatoare, sa fim realisti. Fara masurile pe care le-am luat in 2010, Romania ar fi fost in imposibilitatea de a plati salarii si pensii. Am trecut peste aceasta perioada dificila, am luat masurile dureroase, am stabilizat economia si acum ne indreptam incet, dar sigur spre partea de crestere economica", a mai precizat prim-ministrul.

Conform lui Emil Boc, romanii vor incepe sa prospere din 2012. "Iesirea din recesiune nu este echivalenta cu iesirea din criza, dar iesirea din recesiune, daca ea se va produce, va arata primul semn sanatos ca suntem pe directia buna si ca incepem sa culegem si roadele. Ma refer la populatie, care va incepe si va resimti anul acesta, mai ales anul viitor consecintele masurilor care acum vor aduce si un pic mai multa prosperitate in buzunarele lor", a explicat premierul.

Liderul PD-L s-a declarat increzator in victoria sa pentru un nou mandat in fruntea partidului, bazandu-se deja pe sustinerea a 33 de lideri de organizatii judetene.

Citeste si:
Cristian Tudor Popescu: "La acest congres, președintele PNL a fost reales: Klaus Iohannis"
Cristian Tudor Popescu: "La acest congres, președintele PNL a fost reales: Klaus Iohannis"
Cristian Tudor Popescu este de părere că după Congresul PNL desfășurat sâmbătă, 25 septembrie, adevăratul câștigător este Klaus Iohannis, care a fost „reales președinte PNL”....
Marcel Ciolacu, după Congresul PNL: "Nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului"
Marcel Ciolacu, după Congresul PNL: "Nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului"
Marcel Ciolacu a declarat despre Congresul PNL de sâmbătă, 25 septembrie, că „nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului” şi că a asistat la o ruşine...
Sursa: AGERPRES
Comentarii
vlad al lui tepes
rank 5
O spun altii, o spune toata lumea care are ceva creier si vrea sa deschida ochii, Boc a repus economia pe crestere