Emil Boc, candidat la Primaria Cluj-Napoca? PDL l-ar sustine

Luni, 06 Februarie 2012, ora 18:33
2432 citiri
Emil Boc, candidat la Primaria Cluj-Napoca? PDL l-ar sustine
Foto: Arhiva

Organizatia PDL din Cluj-Napoca l-ar sustine pe fostul premier Emil Boc daca ar dori sa candideze la functia de primar al municipiului.

Anuntul a fost facut de catre prim-vicepresedintele PDL Cluj, Alexandru Coroian, totodata si vicepresedinte al Consiliului Judetean Cluj, potrivit caruia organizatia clujeana a PDL l-ar sustine pe Boc la functia de primar.

Demisia lui Emil Boc, breaking news pentru presa internationala

"Daca ar accepta o astfel de functie, nu ar fi probleme cu acceptul organizatiei. Este un simbol al politicii clujene", a declarat Alexandru Coroian la o emisiune a postului Transilvania L!VE.

"Daca Emil Boc s-ar intoarce la Cluj cu intentia de a prelua Primaria sau in orice alta calitate, va avea sprijinul total si neconditionat din partea PDL. Clujul nu a fost favorizat, asa cum se spunea, in timpul mandatului sau, dimpotriva, Boc s-a luptat mereu sa fie un premier echilibrat. Emil Boc este si sunt convins ca multa vreme va ramane un simbol pentru Cluj, indiferent de pozitia pe care o va ocupa in politica", a adaugat Alexandru Coroian.

Boc a demisionat - Vezi cine ar putea sa-i ia locul

Potrivit unor surse apropiate premierului demisionar, Emil Boc ia serios in calcul sa candideze anul acesta la Primaria Cluj-Napoca. In acest context, actualul primar interimar, Radu Moisin, ii va face loc lui Emil Boc sa-si reia postul care l-a propulsat.

De asemenea, si presedintele Consiliului Judetean, Alin Tise, finul lui Boc, un alt nume vehiculat pentru postul de edil, a transmis in ultima vreme semnalul ca nu intentioneaza sa candideze la primarie daca Boc vrea sa revina.

"Acum Primaria este singurul proiect care ii ramane lui Boc, va veni in forta la Cluj si are mari sanse de reusita nu doar datorita opozitiei prea slabe, ci si pentru ca are inca o imagine buna printre clujeni, chiar si dupa scandalul Apostu", au mai declarat sursele citate.

A.T.

Citește și:
Alina Gorghiu cere senatorilor să posteze mai des pe TikTok, Instagram și Facebook: ”Vă propun deschiderea unui cont oficial al Senatului”
Alina Gorghiu cere senatorilor să posteze mai des pe TikTok, Instagram și Facebook: ”Vă propun deschiderea unui cont oficial al Senatului”
Preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu a transmis luni, în prima zi a sesiunii parlamentare, un memorandum către conducerea Senatului, în care arată că doreşte să dezvolte...
Județele în care a început distribuirea cardurilor de energie: ”Toată lumea va primi”
Județele în care a început distribuirea cardurilor de energie: ”Toată lumea va primi”
Distribuţia cardurilor de energie a început, miercuri, 1 februarie, în şapte judeţe din ţară, respectiv Alba, Argeş, Teleorman, Bacău, Bihor, Ilfov şi Capitala, a anunţat ministrul...