22 de secretari de stat, numiti in Guvernul Boc

Sambata, 10 Ianuarie 2009, ora 22:04
5734 citiri
22 de secretari de stat, numiti in Guvernul Boc

Premierul Emil Boc a semnat deciziile de numire in functie a 22 de secretari de stat, documente ce au fost publicate sambata in Monitorul Oficial.

Astfel, la Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale au fost numiti democratii Dumitru-Nicu Cornoiu, fostul director AJOFM Valcea, Alexandru Petru Fratean, seful PSD Mures, Marius Lazar, secretar executiv PSD si democrat liberalul Mariana Nedelcu, candidat al partidului la alegerile parlamentare, pentru Camera Deputatilor, in Bucuresti.

Viceprimarul Capitalei, democrat liberalul Razvan Murgeanu a fost numit in functia de secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei.

La Ministerul Turismului secretar de stat a fost numit Sorin Munteanu, iar la Ministerul Economiei au fost numiti Tudor Serban, fost Director General al Companiei Nationale de Electricitate si Constantin Claudiu Stafie.

Secretari de stat la Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii au fost numiti Augustin Constantin Mitu si Iulia Adriana Oana Badea.

Democrat liberalul Silviu Bian a fost numit in functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Social-democrata Domnica-Doina Parcalabu, fostul director executiv la Casa de Pensii a Municipiului Bucuresti, va detine in actuala guvernare functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Casei Nationale de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale.

Premierul a semnat, de asemenea, decizia pentru numirea social democratului Vladimir Alexandru Manastireanu in functia de consilier de stat in cadrul aparatului propriu de lucru al viceprim-ministrului, Dan Nica.

Si la Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale a fost numit secretar de stat Costel Topcian, candidat PSD la alegerile din toamna, iar democrat liberalul Dan Carlan va detine functia de secretar de stat la Ministerul Mediului.

Alte decizii privesc numirea in functiile de secretar de stat la Ministerul Transporturilor si Infrastructurii a lui Pistru Popa Eusebiu Manea si Constantin Dascalu.

A fost semnata si decizia pentru numirea lui Dan Tataru in functia de secretar de stat la Ministerul Apararii Nationale, dar si a lui Costea Romulus Doru, seful Misiunii permanente a Romaniei pe langa Oficiul ONU de la Geneva, in functia de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe.

La Ministerul Sanatatii vor activa in functiile de secretari de stat medicul Cristian-Anton Irimia si Aurel Nechita, fost deputat PSD.

Boc i-a mai numit la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) in rang de subsecretar de stat, Dragos-George Bogdan si Mihai Gogancea-Vatasoiu.

Citeste si:
Ce subvenții anuale va necesita metroul din Cluj-Napoca. Economist: „Este clar falimentar pe cifre, nu ai cum să vorbești despre reziliență”
Ce subvenții anuale va necesita metroul din Cluj-Napoca. Economist: „Este clar falimentar pe cifre, nu ai cum să vorbești despre reziliență”
Economistul Cristian Păun a criticat proiectul metroului din Cluj-Napoca, în condițiile în care va avea nevoie de subvenții de aproximativ 12-13 milioane de euro pe an. ”Dacă era nevoie de...
Metroul din Cluj-Napoca, încă un pas spre realizare. Investiție de peste 2 miliarde de euro. Cum vor arăta stațiile VIDEO
Metroul din Cluj-Napoca, încă un pas spre realizare. Investiție de peste 2 miliarde de euro. Cum vor arăta stațiile VIDEO
Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunțat luni, 22 noiembrie, că a fost aprobat studiul de fezabilitate pentru viitorul metrou. Investiția se ridică la peste două miliarde de euro, iar...
Comentarii
Sile this Millennium
rank 5
CRITERIUL COMPETENŢEI in GUVERNUL BOC :COMPETENŢA s-a născut la CLUJ