Ziare.com

Oamenii lui Boc se pot intoarce in Primaria Cluj-Napoca

Miercuri, 08 Februarie 2012, ora 10:07

   

Oamenii lui Boc se pot intoarce in Primaria Cluj-Napoca
Cele cinci persoane pe care Emil Boc le-a adus de la Primaria Cluj-Napoca pentru a lucra alaturi de el la guvern, printre care si nepoata sa, Mihaela, se pot intoarce la vechile locuri de munca.

Aghiotantii lui Emil Boc au fost detasati la guvern de la Primaria Cluj Napoca in 2009, informeaza Realitatea Tv.

"Cinci persoane care au lucrat la Primaria Cluj-Napoca si care au plecat cu domnul Emil Boc la Guvern se pot intoarce la Primarie, relatiile de munca ale acestora cu institutia fiind suspendate pe perioada detasarii. Primaria are obligatia de a le primi pe functiile de pe care au plecat. Este vorba despre angajati la mai multe birouri din Primarie", a spus Oana Buzatu, purtatorul de cuvant al Primariei Cluj Napoca.

Cele cinci persoane sunt Marinel Tamas si Daniel Radutiu, care erau referenti la Biroul Mass-Media, primul ocupand la Guvern functia de fotograf oficial, Peter Pal, fost referent la Biroul Evenimente Publice si care a fost consilier personal al premierului Emil Boc, Mihaela Boc, nepoata premierului, si Raluca Irofti, care au detinut functiile de inspector de specialitate la Biroul Relatii Externe si Investitori din Primaria Cluj-Napoca, iar la Guvern ocupau functii de consilieri.

Un alt angajat al Primariei Cluj-Napoca, Darius Pintilie, de asemenea consilier al fostului premier, si-a incetat raporturile de munca cu municipalitatea in anul 2011.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2821 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

De ce?

Să falimenteze si primăria Cluj-Napoca!?

 

sa intelegem ca Apostu a trebuit sa dispara

pentru ca Boc sa aiba un loc de munca?

 

consilierii

mult succes in activitatile lor

 

VAI DUCA-SE !

Ramane iarba arsa in urma lor.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor