Boc: Nu am mai vorbit cu Marian Sarbu de la formarea Guvernului

Joi, 25 Februarie 2010, ora 21:00
1221 citiri
Boc: Nu am mai vorbit cu Marian Sarbu de la formarea Guvernului

Premierul Emil Boc a declarat joi ca nu a mai discutat cu deputatul PSD Marian Sarbu din perioada in care a format actuala formula guvernamentala, adaugand ca ulterior l-a sunat pe fostul ministru al Muncii doar pentru a-l felicita de ziua sa.

"Nu am mai vorbit cu Marian Sarbu de la formarea Guvernului", a spus Boc, raspunzand astfel informatiilor aparute in presa privind o eventuala negociere cu fostul ministru al Muncii, pentru a-si reocupa functia. Premierul a adaugat ca l-a sunat pe Marian Sarbu doar pentru a-l felicita de ziua sa (12 ianuarie - n.r.).

Surse: Marian Sarbu isi negociaza plecarea din PSD pentru Ministerul Muncii

Precizarile primului-ministru au loc la o zi dupa ce Emil Boc, aflat intr-o vizita la Budapesta, a evitat sa comenteze informatiile potrivit carora fostul ministru PSD al Muncii, Marian Sarbu, ar negocia revenirea in Guvern pe functia ocupata in prezent de Mihai Seitan, argumentand ca problemele de politica interna trebuie discutate in tara.

In cadrul negocierilor pentru formarea noului Guvern, de la sfarsitul anului trecut, presedintele Traian Basescu, in cadrul consultarilor cu partidele parlamentare, si-a exprimat dorinta ca Marian Sarbu sa fie cooptat in Guvern.

Diaconescu: Sunt aproape sigur ca Sarbu nu a negociat un post in Guvern

Presedintele PSD, Victor Ponta, urmeaza sa se intalneasca vineri, in jurul orei 09:00, cu social-democratul Marian Sarbu, pentru a discuta despre ramanerea lui in PSD si despre nemultumurile acestuia legate de orientarea partidului, a declarat fostul ministru al Muncii.

Marian Sarbu discuta cu Ponta plecarea din PSD vineri dimineata

Deputatul PSD Marian Sarbu a declarat joi, la Realitatea FM, ca nu a negociat nicio functie in Guvern, recunoscand ca are nemultumiri fata de "linia strategica" a partidului, dar nu fata de Victor Ponta, pe care l-a sustinut la congres si a adaugat ca va anunta vineri daca ramane in partid.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Emil Boc Marian Sarbu, #Boc Sarbu negocieri minister, #Marian Sarbu ministru Muncii, #Marian Sarbu demisie PSD , #guvern
Comentarii
Poza Nastratin
Nastratin
rank 1
e sezonul potrivit pt sobolanii migratori....din PSD in PDL...Sirbule ce zici? miroase a cascaval?
Poza homo.politicus
homo.politicus
rank 3
Sa distrugem impreuna PSD, partidul de banditi si dictatori securiso-comunisti!!!