Ziare.com

Boc: Programul de guvernare include reevaluarea proiectului Rosia Montana

Duminica, 20 Decembrie 2009, ora 17:57

   

Boc: Programul de guvernare include reevaluarea proiectului Rosia Montana
Premierul desemnat Emil Boc a precizat duminica faptul ca unul din obiectivele programului de guvernare vizeaza reevaluarea proiectului Rosia Montana, a carui aprobare "depinde de expertizele ce vor fi efectuate".

Intrebat daca proiectul minier de la Rosia Montana este inclus in programul de guvernare care a fost transmis Parlamentului, Emil Boc a precizat ca este vorba despre reevaluarea acestui proiect, "fara a sti daca se va aproba sau nu".

"Aprobarea depinde de expertizele care ne vor fi oferite, expertizele interne si internationale cerute de lege ce sunt aplicabile unui asemenea proiect", a spus premierul.

Premierul Emil Boc a prezentat duminica lista noului Cabinet si programul de guvernare cu care va cere votul de investitura al Parlamentului.

Sursa: rNews

Articol citit de 1214 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
6 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Domnule Boc!

DOmnule Boc, daca sunteti, cu adevarat cinstit si corect, ce aveti cu aurul altora de la Rosia Montana?
Dumneavoastra nu aveti nici un drept sa va implicati in acest proiect, deoarece Academia Romana si-a spus parerea competente si nu un "profesoras" ca dumneavoastra care, cu toate ca va laudati ca aveti .. ceva cunostinte de drept nu stiti si nici nu va intereseaza ca intre minsitri aveti penalisti cu "brevet" si ca nu aveti nici o competenta profesionala sau morala sa va implicati in stiinta mediului.
Dar, dumenavoastra care sunteti un "cotletist" cum se numeau candva la Cluj, studentii cu care va asemanati, incalcati GRAV Hotarari Definitive ale Instantelor Romanesti FARA A FI COMPETENT NICI MAVAR in ceea ce sunteti, cica profesor.
Ce sa mai spun? Dupa ce Parlamentul Romaniei va trantit, dumneavoastra un arivist notoriu ati uitat si ...spalat si frezat si proaspat fotografiat, de fotograful personal, ati revenit ca si un "fat frumos", dar ganditi-va ca exista si noapte in care sunteti singurel si o sa visa-ti urat despre "pacalirea poporului roman".

 

PD-L, Basescu, Romania, Stima Noastra si Mindria, Ha, Ha, Ha!!! PD-L, Basescu, Romania, Stima Noastra si Mindria, Ha, Ha, Ha!!! PD-L, Basescu, Romania, Stima Noastra si Mindria, Ha, Ha, Ha!!!

Sa ne traiesti in veci stimate conducator si tara s-o infunzi in sute de miliarde de dolari in datori ca, sa-ti imbogatesti pina la saturatie clanul si gasca ta de ciorditori: Berceanu, Videanu, Boc, Blaga, Stolojan, Udrea, Casuneanu, Sulfina, Boureanu, Ridzi, Flutur, Silvian Ionsescu, Popoviciu, Paunescu, Frunzaverde, Anastase...

Blestemati sa fie in vecii vecilor toti cei care vor scoate aurul de la Rosia Motana!!!

De la cel mai mare om de stat care parafeaza aceasta exploatare pina la ultimul care lucreaza la aceasta intrepindere.

ionica,

gaseste-ti, te rog frumos, pe cineva mai competent caruia sa i te adresezi, ca de la nulitatea de Boc nu te poti astepta decat la 0 taiat in 4!

actiune !

Nu mai bateti din gura pe degeaba ! Mai si faceti ceva. Convingeti-va prietenii si colegii de imoralitatea acestui proiect strageti semnaturi. Odata alesi parlamentarii,guvernantii trebuie controlati. Daca lasam garda jos asteptand doar "LINISTE" ei isi fac de cap. Semneaza http://www.petitiononline.com/rosia_ro/petition.html

 

In sfarsit

Aveam emotii ca se vor lasa intimidati. De ani de zile se amana o decizie pentru Rosia Montana si asta a daunat cred cel mai mult zonei.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor