Ziare.com

De ce Boc? (Opinii)

de Iulian Leca, Senior editor
Miercuri, 15 Iunie 2011, ora 21:00

   

De ce Boc? (Opinii)
Exista la Emil Boc o zbatere interioara profunda. Plec de la cele mai bune premise. Imi imaginez ca este un om care vrea binele, un ardelean de bun simt si o persoana care nu ar jigni pe cineva in mod gratuit niciodata. Presupun, si am aproape convingerea, ca este si unul dintre putinii nostri politicieni cinstiti, daca prin acest cuvant intelegem ca, personal, nu a bagat niciun leu in buzunar din bani publici sau din alte surse mai putin ortodoxe.

De unde ar veni conflictul interior, in acest caz? Ei bine, nefericirea lui Emil Boc este ca si-a combinat aceste calitati, rare pe aceste meleaguri, cu alte virtuti mai putin fericite, precum: loialitatea, spiritul de sacrificiu, capacitatea de a fi umil in fata sefului si arta de a fi dur cu supusii, puterea de a te imagina un erou salvator, usurinta de a plasmui dusmani imaginari si forta de a purta razboaie de maidan in stil golanesc... Si multe altele.

Cateva dintre aceste trasaturi, combinate cu alte calitati reale, il pot nenorociri pe un om mai slab de inger. Nu este si cazul lui Emil Boc. El isi duce crucea fara sa se impiedice mai departe, nu se abate de la drumul lui, chiar daca nu il intelege sau nu il mai stie nici el, si insista sa vorbeasca si sa editeze fraze goale de continut si contradictorii pe orice subiect impus.

De departe cel mai bun exemplu pentru aceasta observatie este tema regionalizarii Romaniei. Fara sa stie, fara sa inteleaga si fara sa se fi consultat prea mult cu membrii partidului, Emil Boc a dat cateva mostre de aiureala si derapaj profesional, sustinand idei contradictorii, dezmintind si apoi iarasi afirmand lucruri pe care le invata in mers.

Nu putem lua bani din fondurile UE daca nu regionalizam Romania. Vine mailul de la UE si il contrazice. Neaga ca ar fi spus asa ceva. Descentralizam si debirocratizam, dar de fapt centralizam si umplem si mai mult aparatul bugetar, daca e adevarat ca oamenii nu vor merge mai mult decat. In prezent, pentru a-si rezolva treburile. Cu cat sunt institutiile statului mai aproape de fiecare cetatean in parte, cu atat se umple si mai mult sistemul de stat. Dar sa lasam capitolul minciuni, aiureli si manipulari in seama celor carora li se adreseaza.

Daca am insista asupra acestui capitol, cineva ar putea sa inteleaga ca il criticam pe premier, iar aceasta este ultima tinta a celor spuse aici. In acelasi timp, Emil Boc, pe langa implicita sa buna crestere, dezvolta, din dorinta de a-si apara partidul, ideile si politica, cele mai ciudate comportamente, tipice celor mai mari demagogi si ipocriti din istorie. Repetitia unor minciuni, cu gandul ca repetitia infinita a unui neadevar il transforma intr-un final in adevar, jignirea constanta a adversarilor si reinventarea istoriei si a realitatii.

Aici, poate cea penala mostra este referirea permanenta pe care o face la Uniunea Social Liberala cu apelativul "socialista". Nu o data, nici in majoritatea cazurilor, nu intr-o tenta ironica, nu pentru a sublinia vreun atac, ci de fiecare data, fara exceptie, ca si cum mintea lui nu ar putea tine minte doua cuvinte. Ieri socialista, astazi socialista, maine tot socialista. Ok. A inteles poporul, au inteles si analistii care trebuia, i-au preluat mesajele, inclusiv pe cel cu "pumnul baronilor" in masa socialista, dar oare cand are de gand sa se opreasca?

Sa spui incontinuu socialist in loc de social inseamna ca nu ai tinere de minte deloc, ori esti mai raa intentionat, desi cercesti in permenenta dialog social, solidaritate si unire in jurul unei mari idei. Daca aceasta repetitie bolnava nu se incadreaza chiar si la capitolul penal, intrucat nu e putin lucru ca un demnitar al statului sa se joace permanent cu ideile si cuvintele unor din tara asta, atunci e clar cea mai proasta strategie adoptata, mai ales cand tu in soondaje nu ai mai mult de 8-9%.

Daca Boc nu poate pronunta social, ci editeaza prost mereu doar socialist, atunci ar putea el sa acuze pe cine i-ar spune mereu doar "piticul trist", de exemplu? Sau ar putea premierul sa mai arunce cu noroi in televiziunile care repeta de dimineata pana seara aceeasi poezie la adresa sa, fix dupa aceeasi reteta? Daca toti romanii, sa ne imaginam, i-ar spune lui Emil Boc - "piticul dracului" asta ar insemna ca el chiar este un om dat dracului? Evident ca nu. Nimeni nu o sa imi poata lua convingerea personala ca el este unul dintre cei mai de treaba si buni politicieni ai Romaniei.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3128 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
63 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

robot

robotzii n-au suflet, nici zbateri interiorare
bokules primeste cardu' cu programu' zilnic, il baga in fanta pe care o are in varfu' capului si executa - fara scrupule, fara vreo clipire

 

Poc "cel cinstit"

Cu oamnei precum Poc s-a facut colectivizarea agriculturii (ei se duceau din sat in sat si explicau oamenilor de ce e mai bine sa intre in CAP-uri), cu oameni precum Poc s-a construit socialismul la orase si sate, oameni precum Poc au tinut lumea in casa cand oameni nu mai puteau de foame si se revoltau, oameni ca Poc veneau si explicau de ce muncitorii din Brasov erau vanduti si manipulati de occident in 1987, oameni precum Poc au tras in demonstarnti in '89. Oamenii de teapa lui Boc inteleg un singur lucru "ordinul se executa nu se discuta". Sunt severi cu supusii dar lingai cu sefii. Din pacate in '89 nu am scapat de astfel de oameni.

 

UDMR IESE DE LA GUVERNARE DACA NU LE FAC ASTIA TZINUT SECUIESC!

IN REST ABURELI SI BATUT APA IN PIUA!
MAI BINE AM DEZBATE CUM DE UN INFRACTOR CA SI BASESCU NU ESTE TRIMIS IN JUDECATA CI BENEFICIAZA DE IMUNITATEA FUNCTZIEI DE PRESEDINTE!
DE CE E NEVOIE DE IMUNITATEA ASTA?!
CA SA POATA FI CHIAR SI UN INFRACTOR PRESEDINTE?!
DOAR UN INFRACTOR AM GASIT SA NE REPREZINTE?!
CE ARE IN COMUN BASESCU CU POPORUL ROMAN?!

 

BREAKING NEWS! De ce e Boc atat de incompetent in privinta

Fondurilor europene???
A raspuns la aceasta intrebare micul Daniel Constantin, care a ridiculizat-o pe tzatza obraznica Andreea Vass.

A spus, Constantin, care e clar sa se pricepe la fondurile astea ca:
"NU MA MIR CA DL BOC NU SE PRICEPE LA FONDURI EUROPENE, DACA IL CONSILIATI DV!".

Preacinstitul Boc 1

O parte a afacerilor lui Boc se află in jurul fotbalului clujean, fie că e vorba de Universitatea Cluj (vandută de către Primăria Cluj către un investitor local) unde manager a fost finul său, fie că e vorba de CFR Cluj, al cărei stadion a fost modernizat de către sponsorii politici ai PD-L (firma Transilvania Constructii).

In 2008, cel mai generos finantator al PD-L la nivel national a fost, potrivit datelor publicate in Monitorul Oficial, "cetăteanul" Arpad Paszkany, cu 1,45 milioane de lei. După ce a primit un memoriu de la Paszkany, Traian Băsescu l-a inaintat in urmă cu doi ani procurorului general pentru "rezolvare", fiind urmărit penal in mai multe dosare pentru spălare de bani. El a construit pe un teren care a apartinut Universitătii de Stiinte Agricole si Medicină Veterinară din Cluj-Napoca mallul Polus Center, inaugurat cu mare fast in 2007 de actualul premier Emil Boc.

Tot cu primăria condusă de Emil Boc, Paszkany s-a asociat pentru constructia Cartierului Tineretului, care ar fi trebuit să cuprindă 6.000 de locuinte cu o valoare a investitiei anuntată de peste 200 de milioane de euro. Consiliul Local Cluj a aprobat reconversia Cartierului Tineretului (proiect acordat initial de Emil Boc lui Arpad Paszkany) intr-un parc fotovoltaic. Legalitatea Hotărarii Consiliului Local Cluj privind reconversia Cartierului Tineretului intr-un parc fotovoltaic va fi verificată de Prefectura Cluj, avand in vedere că s-a realizat fără organizarea unei licitatii.

http://www.mafiilepdl.ro/emil-boc/#povesti

Preacinstitul Boc 2 Afacerile lui Emil Boc cu gruparea din jurul lui

Arpad Paszkany

O parte a afacerilor lui Boc se invart in jurul fotbalului, fie că e vorba de Universitatea Cluj (vandută de către Primăria Cluj-Napoca, pe vremea cand aceasta era condusă chiar de Boc, către un investitor local), unde manager a fost finul său, fie că e vorba de CFR Cluj, al cărei stadion este modernizat, cum altfel, decat de sponsorii politici ai PD-L. Firma se numeste Transilvania Constructii si a modernizat tribunele stadionului CFR Cluj pe langă multe alte contracte publice finantate de primăria lui Boc: parking suprateran in piată Lucian Blaga din Cluj-Napoca, locuinte pentru tineret in strada Observator, blocuri de locuinte sociale in calea Floresti, cămine studentesti tot in Cluj-Napoca.

Unul dintre actionarii CFR Cluj este omul de afaceri Arpad Paszkany - "simplul cetatean" care s-a plans presedintelui Traian Băsescu pentru că este urmărit de procurori - care dezvolta afaceri ultra-profitabile in parteneriat public-privat cu primăria condusă la acea perioadă de Emil Boc. Cel mai mare proiect al celor doi a fost construirea de către Paszkany a cartierului Tineretului: 2.500 de case pe 200 de hectare, puse la dispozitie de Primăria Cluj-Napoca.Arpad Paszkany, patronul CFR Cluj, a donat un milion de lei (238.000 euro) pentru campania electorală a PD-L din 2008.

Prea cinstitul Boc 3 - continuare cu Arpad Paszkany

Donatiile s-au efectuat prin intermediul a 6 firme pe care Paszkany le controlează direct sau prin interpusi. Astfel, firmele Ecomax si Euromentor, la care Paszkany este direct asociat, au donat 225.000, respectiv 60.000 de lei. Cate 225.000 ron au donat Desboria (unde asociat este cumnatul lui Paszkany, alături de o firmă din SUA a lui Paszkany) si DNP Invest (controlată de Paszkany, prin intermediul unei firme cu nume identic din SUA). 200.000 au intrat in conturile PD-L din cel al firmei Assix (Assix Creations SUA – Paszkany), iar 65.000 din al firmei Baucom (cumnatul lui Paszkany si firma Mentor din SUA, a lui Paszkany).

Tot cu primăria condusă de Emil Boc, Paszkany s-a asociat pentru constructia Cartierului Tineretului (Primăria lui Boc detinea 51%, iar firma lui Paszkany restul), care ar fi trebuit să cuprindă 6.000 de locuinte cu o valoare a investitiei anuntată de peste 200 de milioane de euro.Consiliul Local Cluj-Napoca a aprobat reconversia Cartierului Tineretului (proiect acordat initial de Emil Boc lui Arpad Paszkany) intr-un parc fotovoltaic.

Omul de afaceri clujean Arpad Paszkany, care controlează compania Polus Real Estate - societate ce s-a angajat să realizeze investitia -, a declarat că parcul energetic va fi realizat de un grup de firme americane specializate in domeniul energiei alternative. Legalitatea Hotărarii Consiliului Local Cluj-Napoca privind reconversia Cartierului Tineretului intr-un parc fotovoltaic va fi verificată de Prefectura Cluj, avand in vedere că s-a realizat fără organizarea unei licitatii.

Sursă: Financiarul, 18 iunie 2008, Gandul – 3 aprilie 2009, Bursa – 9 martie

Preacinstitul Boc 4 - Contracte cu statul oferite lui Claudiu Sugar

Contracte cu statul oferite lui Claudiu Sugar, sponsorul lui Emil Boc
Fostii parteneri electorali ai actualului premier, pe vremea cand Emil Boc candida la alegerile pentru scaunul de edil al municipiului Cluj Napoca, au mai primit un os de ros chiar la finalul anului trecut. Este vorba despre un contract pus la bătaie de Ministerul Educatiei, Cercetării si Inovării, adjudecat de o societate care se ocupă cu dezvoltări imobiliare, si care vizează furnizarea de jucării in toate grădinitele din Romania.

Contractul depăseste 1,5 milioane de euro, bani care aduc profit si actionarului Claudiu Sugar, un prosper om de afaceri din Cluj si sponsor al campaniei electorale a lui Emil Boc din anul 2008. Pretul total al afacerii a văduvit bugetul de investitii al Ministerului Educatiei, Cercetării si Inovării cu 5.289.558 lei, fără TVA. Toate loturile au fost castigate de Decorint SA Cluj-Napoca.

Sursă: Napocanews.ro – 3 ianuarie 2011

Preacinstitul Boc 5

Contractele de milioane de euro oferite de Emil Boc firmei King Industrial Enterprises
Liliana Călin castigă alături de o altă apropiată a PD-L-ului, Mihaela Gruia Florina contracte de zeci de milioane de lei pentru furnizarea de echipamente pentru locurile de joacă la Primăria Sectorului 3 condusă de democrat-liberalul Liviu Negoită. King Industrial Enterprises, unde Călin era angajată, castigase in aprilie 2008 un alt contract de 19 milioane de lei pentru furnizarea către Primăria Cluj-Napoca de aparate, complexuri si ansambluri de joacă pentru copii, panouri de baschet si mese de remi.

Conform lui Cozmin Gusă, din 2005 si pană in 2007 au existat o serie de aranjamente intre Liviu Negoită, Florina Mihaela Bostină, care detine societatea AA Marketing and Management SRL, si societatea amantei lui Emil Boc, Liliana Călin, care detine firma King Industrial Enterprises SRL. In fapt, este vorba despre contractele obtinute de societătile celor două "doamne" din partea administratiilor PD, privind amenajarea unor parcuri si spatii de joaca pentru copii, in Cluj si sectorul 3 al Capitalei. Asadar, cele două societăti au amenajat in Bucuresti 90 de locuri de joacă si spatii verzi, incasand sume fabuloase de peste 4 milioane de euro. Pe aceeasi filieră s-au obtinut contracte similare si in tară, acolo unde primăriile erau controlate de PD-isti.

Raportul lui Gusă preciza faptul că Liliana Călin si Florina Mihaela Bostină sunt in relatii de prietenie si că intrarea lor in afaceri cu statul datează de la sfarsitul anului 2005, respectiv 2006, cand Liliana Călin a fost primită in societate de partenerii săi turci, exact după consolidarea si cresterea influentei politice a PD.

Sursă: Financiarul.com – 15 decembrie 2008, CanCan – 17 mai 2007

comunistul nelustrat Boc=aparatorul baronilor PDL!

comunistul Boc=garantia jafului in Romania! Proclamatia de la Timisoara impotriva comunistilor=hirtie igienica pt banditii PDL-PSD-PNL...

Preacinstitul Boc 6

Sinecurile oferite de Emil Boc – premierul si-a transferat toti colaboratorii de la Cluj in capitală
Nepoata lui Emil Boc a fost numită in 2009 consilier personal in cadrul Cancelariei premierului. Mihaela Boc este si membră a Partidului Democrat-liberal si a mai lucrat cu premierul la primăria din Cluj. Emil Boc si-a adus la Bucuresti aproape toti apropiatii cu care a lucrat la Cluj si i-a numit in posturi cheie. Ulterior, Mihaela Eugenia Boc, pictorita care aterizase de la Primăria din Cluj direct la Cancelaria premierului, nepoata premierului Emil Boc, a ajuns diplomat in MAE.

Jurnalistii site-ului www.agentia.org sustin că Mihaela Eugenia Boc este diplomat la MAE. Cei din minister nu stiu insă cum a ajuns pe o asemenea functie si nici dacă postul in chestiune a fost scos la concurs.Pe de altă parte, in plină criză economică, in ciuda faptului că premierul Emil Boc a anuntat reducerea personalului propriei Cancelarii, cheltuielile cu transportul si locuintele angajatilor au crescut de 3, respectiv 4 ori. Explicatia: numărul mare de clujeni adusi la Bucuresti. Alocatiile pentru transportul la si de la locul de muncă, precum si alocatiile pentru locuinte ale Cancelariei primului-ministru cresc cu 300-400% fată de 2008, potrivit proiectului de buget. Asta in ciuda faptului că premierul Emil Boc a anuntat recent scăderea cu 40-50% a personalului.

Potrivit NewsIn, pentru transportul angajatilor, Cancelaria va cheltui cu 265.000 de lei mai mult fată de 2008, respectiv 350.000 de lei, in timp ce alocatia pentru locuinte va fi mai mare cu 124.000 de lei. Cheltuielile salariale in natură - in acest caz cele pentru locuinta de serviciu folosită de salariat si de familia sa - cresc si ele cu 210%, respectiv cu 271.000 de lei.

Sursă: Napocanews.ro – 12 august 2010, Realitatea TV – 24 februarie 2009, Realitatea TV – 10 februarie 2009

Preacinstitul Boc 7 - ouale rosii din Rachitele

Răchitele, comuna lui Emil Boc, in topul investitiilor publice
In Răchitele, comuna natală a premierului Emil Boc, vor fi construite anul acesta o sală de sport, un centru de zi pentru copii si un cămin cultural. In plus, va fi introdusă si canalizare. Anul trecut, in luna mai, autoritătile centrale anuntau, prin vocea directorului Companiei Nationale de Investitii, Ana Maria Topoliceanu, că au renuntat la proiectul privind constructia unei săli de sport in Răchitele, satul natal al premierului Emil Boc.

Anul acesta, insă, autoritătile par să fi revenit asupra deciziei, fiind emis deja un acord de mediu pentru investitia respectivă. Sala de sport va fi construită de societatea TCM Nord, care si-a adjudecat licitatia din data de 11 mai 2010, angajandu-se să finalizeze investitia pentru suma de 2,42 milioane de lei.

In plus, comuna Mărgău, de care apartine si satul Răchitele, va mai beneficia si de un sistem modern de canalizare, de o retea de apă potabilă, de un centru de zi pentru copii si de un drum modernizat, lucrări castigate de o firmă apropiată PDL.

Sursă: Evenimentul Zilei – 13 aprilie 2011

MAI OMULE TU NE CREZI TAMPITI?NU ZIC VREO 80%

DIN CEI CARE TE VOTEAZA OR FI,DAR SA SCRII LA INCEPUT CA :

"un om care vrea binele, un ardelean de bun simt si o persoana care nu ar jigni pe cineva in mod gratuit niciodata. Presupun, si am aproape convingerea, ca este si unul dintre putinii nostri politicieni cinstiti"

CA DUPA DOUA MINUTE,TOT PANA TA COMANDATA DE CREIERUL

TAU SA ...PARAFRAZEZE:

loialitatea, spiritul de sacrificiu, capacitatea de a fi umil in fata sefului si arta de a fi dur cu supusii, puterea de a te imagina un erou salvator, usurinta de a plasmui dusmani imaginari si forta de a purta razboaie de maidan in stil golanesc..".

Gata vomit si plec!

Lecapocalipsa de serviciu.

Baga mare Leca
Cred ca nimeni in lumea asta nu mai e ca tine.
Tu stii tot ce gandesc Basescu, Boc sau Udrea, tu stii tot ce simt romanii, tu stii tot ce vor face americanii si rusii in urmatoarele 24h.

Exista oare ceva pe lumea asta unde sa nu fie Lecapocalipsa expert?
Cred ca nu ))))

BaseBoc

Basescu a primit o confirmare dura: a nascut un monstru portocaliu, i-a pus un cap numit Boc si acum nu-l mai poate stapani. Si sa se consoleze cu ideea ca va plati nu doar oalele - destule - sparte de el, dar si pe cele gaurite de un Boc avid de maretia pe care n-ar fi obtinut-o niciodata pe merit - precum seful lui.

Leca

Ar putea cineva sa-i spuna lui Feca asta ca gata din 15.06.2011 ziare.com nu-l mai plateste ? Cica Base ar da ceva, dar, Leca o fi str8 ?? Nu cred, ar lua banii Cotrocenilor si in avans ... lamaie va rog .. !

Mda,

Radem noi, radem, dar ne-a ingropat Asta Micu'!Fara Boc, Basescu ar fi ajuns un Presedinte fugarit de Moguli si sabotat de propriul partid.

Hai frati romani sa nu ne maicacam pe noi

si sa il vedem pe domnul Boc asa cum este:onest,bine

intentionat,roman adevarat,un fost utc-ist ca inca 6

milioane care a cantat si recitat poezii despre pcr ,ca

si alte milioane de elevi si studenti care traiau in

Romania si nu in RFG,un reformator autentic al

institutiilor comuniste dorite in continuare de catre

USL,(tocmai aici este calitatea de caracter-a fost ca a

vrut ca nu a vrut un supus al PCR ,dar astazi este

liderul celor care doresc aruncarea la gunoi a

comunismului)un om ferm,muncitor,care a implementat cele

mai radicale,necesare si urgente legi postbelice!

Va rog sa ma scuzati,am fost retinut la Felix intr-o

sedinte fulger de 8 ore,unde am discutat ce sanse avem

pentru suspendarea presedintelui,daca nu ne-a lasat sa

castigam alegerile.Din ...pacate in actuala constelatie

Basescu nu mai poate fi descaunat,pentru ca s-a votat ca

suspendarea ar trebui semnata de circa 9 milioane de

romani,pe care nu avem de unde sa ii luam!

Noroc bun!

Il rog si pe tov Leca sa faca o pauza ca latra degeaba!

Ba mai mult,Boc va cadea la intelegere cu maghiarii pe

reorganizarea teritoriala,asa ca stati pe fundurile dvs!

Blat cu fonduri UE pe mosia lui Dragnea

Contractele semnate de presedintele Consiliului Judetean Teleorman, pesedistul Liviu Dragnea, cu firma lui "de casă“ ar putea duce la pierderea unor finantări de 743 de milioane de euro din bani de la UE. Un audit al Comisiei Europene a scos la iveală nereguli care ar putea duce la intreruperea plătilor pe axa 2 a Programului Operational Regional pentru Romania

Milionul deturnat de Rizea, căutat si la prietenii săi

Deputatul PSD Cristian Rizea e cercetat de DNA pentru că ar fi pus umărul la cheltuirea ilegală a peste un milion de euro, bani europeni alocati unui program pentru tineri. Anchetat pentru fraude cu fonduri europene, Cristian Rizea este bănuit si că si-ar fi trecut o serie de bunuri, dobandite in ultimii ani, pe numele unor apropiati, sustin surse judiciare.

Intrebare pentru Ion Iliescu: De ce i-ai gratiat pe ucigasi?

o intrebare la care fostul presedinte răspunde halucinant: "Este o istorie trecuta"!

Leca, asta da psihoanaliza! Carl Jung, nu alta:-)))

.

Si ce calitati morale are Voiculescu, Ponta ori Crin, nene Lica ?

Nu ai fi amabil sa ni le insirui ?

Sau nu ai ce.
Tind sa cred asta !

Utecistul fruntas Boc, trimis de PCR, partidul lui iubit, la scoala

de securitate,

ESTE CLAR, CEL MAI INCOMPETENT PREMIER AL ROMANIEI DIN ISTORIE!
Mai incompetent decat ministrii lui Ceasca!

Corolar: Boc executa ce-i trece noaptea prin cap CELUI MAI INCOMPETENT SI MAI DISTRUGATOR PRESEDINTE AL ROMANIEI, tov.Traian Basescu.
Basescu, mai rau ca Iliescu.

I-auzi dom'le, chiar asa, cel mai cel?

mai comunist decat Iliescu, mai cre.tin decat Crin, mai imatur decat Ponta, mai hot decat Bombonel, mai corupt decat Voicu, mai securist decat Felix?
E tare dom'le, il propunem pe Basescu pentru Guinness book...

@Stan

base "borfasul" romaniei...inainte si dupe nic ceau!
Aici iti dau dreptate, tu erai la Anvers inainte de 1989 sau in"beciurle" securitati?
PS Aprofundai perfectul simplu..fui, fusesi, fuse...poate te ajuta doamna!

@hanibal

Si tot ce viseaza noapte presedintele Basescu este bun pentru tara.
Opozitia nu este luata in considerare fiindca practic nu are idei de intweres popular ci de partid,pentru HOTIRE.
Basescu si Boc le-a pus gand rau PATRI-HOTILOR, sarlatanilor, excrocilor si interlopilor,necinstei in general.
De aceia USL-isti sunt nevrozati la culme.

Leca,

,,,,8-9% e extrem de mult.Mai mult de 4-4,5%,hai,trecă meargă.
Da' cănd n-ai legitimitate te mănancă-n ......,să faci orice să nu te prăbușești.Ceea ce nu-i cazu'.
Iar de calități,pfuuiiiii,ce "calități" poa' avea un activist comunist decat:minciuna,demagogia,ipocrizia,fariseismu',slugărnicia,incapacitatea,
incompetența,...și incă vreo 322 de "calități".
Așa că,las-o baltă,ILeca.

Emic Bec contra bonos mores.

 

Boc nu poate fi atins de defaimarea facuta de Leca,

E o josnicie din partea lui Leca si a presei pe care o slujeste.
Ardelenii au o zicala ca:
Rasul te rade si Hula te huleste.

"Masa socialista"

a acestui popor este mult mai mare decat a elitei de dreapta....voturile sau cine numara....

 

BOC EMIL ESTE RASPLATIT DE SECURISTUL BASESCU TRAIAN ,

...pentru faptele de turnatorie la securitatea ceausista ale tuturor neamurilor lui marlanesti din Rachitele.Securitatea ceausista nu a reusist sa-l rasplataeasca prea mult pe acest individ fara coloana verticala care pentru ascensiunea sa de la opincar la secretar UTC si apoi la patalamanele comuniste de jurist anticonstituional,neamurile lui au condamnat la moarte sute de romani prin TURNATORIE LA SECURITATE.

Romanii il acuza si dincolo de mormant:

"Cine e la baza anticomunismului romanesc

O explicatie pentru militantismul lui Emil Boc."Blestemul preotului si scuipatul poetului

In ripa unde l-am căutat pe Teodor Susman, am primit din prima zi o vizită: preotul Teodor Boc, vărul primar al premierului Emil Boc. Incă din drumul spre Răchitele, m-a tinut o jumătate de oră la telefon, incercind să imi explice că fac o mare greseală, că fac dintr-un bandit un erou. I-am spus că imi fac datoria fată de urmasii mortului, care m-au solicitat să le redau osemintele bunicului lor. Nu s-a sfiit să-mi spună că aprinde luminări in altar si ne blestemă pe toti, pentru că ne umplem miinile cu singe.

Ajunsi la Răchitele, am bătut la multe porti inchise. Ne-au trebuit două ore ca să facem rost de un hirlet: popa Boc fusese din casă in casă si i-a amenintat cu afurisenia pe toti cei care vor incerca să ne ajute. Totusi, slavă Domnului, nu toti s-au speriat. Asa că, după două zile, am găsit totusi in acea ripă, la rădăcina unui butuc de paltin bătrin, osemintele lui Susman. De indată ce oasele au iesit la iveală, a apărut in ripă un individ pletos si cu părul răvăsit, vociferind, blestemindu-ne si el. S-a apropiat de groapă si a scuipat peste mort. Il cheamă Teofil Răchiteanu si este poet, membru al Uniunii Scriitorilor, "om al satului".

De ce s-au intimplat toate acestea?, vă intrebati. Preotul Teodor Boc, vărul primar al prim-ministrului Emil Boc, este nepotul lui Suciu Pascu, fostul primar comunist de la Răchitele, cel ce a furat avutul familiei Susman. Teofil Răchiteanu este pseudonimul literar al lui Teofil Purcel, fiu al argatului Susmanilor, Petru Purcel, cel ce le-a arătat securistilor ascunzătorile fugarilor. Teofil Purcel sau Răchiteanu, dacă vreti, cel ce a scuipat pe osemintele lui Susman, a fost profesorul de istorie si mentorul actualului prim-ministru Emil Boc."

http://www.cotidianul.ro/119473-O_explicatie_pentru_militantismul_lui_Emil_Boc

 

Boc este om corect si demn.

Daca ar fi asa numai 1/10 Voiculescu, Antonescu sau Ponta ar fi bine. Dar nu vor fi niciodata.
Aia nu sunt ARDELENI ca d.l BOC.

"el este unul dintre cei mai de treaba si buni politicieni"

"el este unul dintre cei mai de treaba si buni politicieni ai Romaniei"?!
Dom'le Leka, dumneata chiar vorbesti serios?! Am privit temenelele si pupaturile dumitale posterior-basiste cu oarecare intelegere, ca, vorba aia, toata tzara ii canta dictatorului in struna, ca sa-si faca mana buna!
Dar si Boc, dom'le?! Si asta trebuie gadilat?! Trebuie sa-i ridicam osanale si acestui mincinos depersonalizat, acestei slugi umile, incapabila sa-si spuna chiar si cel mai nesemnificativ punct de vedere?! Acestui pafarist, care habar n-are nici de reglementarile constitutionale, care, chipurile, sunt specialitatea lui?! Nu pot crede una ca asta! Sa-ti fie rusine, domnule Leca!

 

@ALTERNANTZA

Daca ai fi citit articolul,ti-ai fi dat seama ca autorul I.Leca a folosit ironia inversa pentru a transmite un anumit mesaj.Pacat ca mesajul lui I.L. nu a ajuns,nu a fost receptat cum trebuie.
Te rog fi mai atent(a) la mesaj,nu la cuvinte!

Dl. Leca,

Atunci cand spuneti ca Emil Boc este unul dintre cei mai 'buni' politicieni ai Romaniei, banuesc ca va referiti la caracterul lui ca om si nu la calitatile lui de politician? In acest caz, sunt de acord cu dvs. In felul lui Boc este un om simplu de la tara, intelegator, ascultator si harnic, este, daca vreti, angajatul perfect pentru orice companiei si pentru orice Sef, dedicat pana in strafundul sufletului cauzei celui in slujba caruia lucreaza, respectuos, punctual, constiincios si harnic, este acel angajat care va face atat ceea ce are in fisa postului cat si orice alte sarcini suplimentare daca Seful sau Compania i-o va cere. Boc este angajatul care nu va spune niciodata 'Nu', nu va avea niciodata nici o initiativa, de frica sa nu greseasca si sa-si supere conducatorii ierarhici, va fi in stare sa munceasca 24 de h din 24 h numai sa isi multumeasca angajatorul. Mediocru ca politician, Dl. Boc este angajatul ideal pentru dl. Basescu si, in consecinta, politicianul perfect, pentru ca nu ii lipsesc doar capacitatile si viclenia necesare unui politician, ci si alura. Basescu stie ca un politician nu trebuie sa fie mare in capacitati intelectuale si statura, ci in mod de perceptie.

Domnule Leca, m-ai convins: ai schimbat...

..."barcutza", cu arme si bagaje! Plimba-te, domnule, cu submarinul portocaliu, si fii vesel si hazliu, ca dre.a.qu' mai pune mana sa citeasca porcariile debitate de dumneata! Oamenii fara obraz ii evit, in orice caz!

 

emicboc face ce a invatat sa faca in tinerete

la scoala partidului comunist roman:
1.sa faca sluj in fata sefilor
2.sa transpuna in practica ideile geniale ale sefului
3.sa nu puna intrebari
4.sa abureasca audienta.
emicboc este sluga ideala, in prostia lui el chiar crede ca face bine.
grav este ca nu are cum sa-si revina. nu are scapare.

 
 

 

"Finis coronat opus!"

Asa ziceau stramosii nostri, dacii, dupa ce prinsesera in suficienta masura vocabula latina! Adicatelea, pe intelesul vulgului poporal, "Sfarsitul incununeaza opera"!
Mare dreptate aveau antecesorii nostri, si vorba lor inteleapta se aplica foarte bine si in cazul creatiei domnului Leca! Sfarsitul incununeaza OPERA! Chiar si atunci cand este vorba de o "opera de trei parale"!!

 

De ce?

Boc a demonstrat mereu ca tot ceea ce face denota optimism, siguranta, hotarare, onestitate. Prea putini sunt ca el

 

Si eu cred la fel !

Sper ca cei din jurul sau sa il sprijine si mai mult .

Si mai sper ca Dl BOC sa fie premier si dupa 2012 !

Si sa continue REFORMELE .

ce e aia "DI BOC"?!

Esti cosas si tu din Rachitzele?!
Acol ai zice Emil a lu' Boc!!

Daca Boc va fi premier si din 2012,

ar trebui sa infiinteze ministerul "Elena Udrea".
Nu stim si nici nu ne inereseaza ce e cu ministerul ala si mai ales cu ce se ocupa!!!

o sa fie cupa oraselor targuri eleha udrea

cositul in parcuri, alergatul pe tocuri, ciocolata aruncata din jeep, daca mai aveti idei completati,,,

De ce Boc?

Pentru ca este cel mai mare profesor de Drept Neconstitutional din intreaga istorie moderna a Romaniei!!!
Mai nou sa smecherit merge pe varianta asumarii raspunderii !!!

 

de ce nu ?!

e cel mai potrivit sa duca reformele incepute la un bun final... ar fi un las daca ar abandona acum conducerea guvernului... pe langa criticile frecvente la adresa actiunile sale din media, acum de ce nu, sa ne legeam si de trasaturile sale... exagerarea, obsesia pentru un subiet devine penibila..

 

................

mai bine il lasam sa-si faca treaba, ca asa cum e bun sau rau macar statisticile arata o revigorare a economiei.. reorganizarea administrativ-teritoriala doar a oferit un nou pretext de critici, dar cand se va demonstra ca e spre binele tarii, vom cauta alt motiv..

 

Prima   1   2   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor