Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Editorial: Cum de-a ajuns Boc bun de tavalit?

Joi, 15 Iulie 2010, ora 11:09
2664 citiri
Editorial: Cum de-a ajuns Boc bun de tavalit?

E gata, socoteste intreaga suflare, de la Opozitie la propriii colegi de partid, ca sa nu mai vorbim de talpa tarii, care sta lipita de televizor si striga "adu, Gigele spaclul ala si da-ma jos de pe cablu, ca vreau sa muncesc!"

Mai ramane sa-i trimita maica-sa o scrisoare deschisa, via Mogul TV, in care sa-l dojeneasca: "Maica, mai tii minte cand fugareai gastele prin tufe si eu ramaneam privind in urma ta, gandindu-ma ca ai capul prea mare? Ei bine, am avut o viziune si n-am inteles-o pana amu, dar ma gandeam ca e halucinatie. Coboara, maica, din stele, ca n-ai facut reforma si trebuie s-o vand pe Bumba, care te-a tinut cu lapte in facultate!"

...Ca nu este zi sa nu se-arate cate-un nou pedelist cu degetul mijlociu infipt in miezul problemei care sa nu-i reproseze lui Emil Boc ca e de rahat, ca n-are coloana vertebrala, ca nu face reforma, ca numai gura e de el, ca minte ca o gazeta, ca nu e in stare de nimic, ca a ajuns de rasul ministrilor, ca nu-l mai asculta nici propriile fiice.

Nu discutam aici cat adevar exista in acuzatiile colegilor sai de partid, deseori mai febrile decat ale reprezentantilor Opozitiei. Ci ce se ascunde in spatele reprosurilor in care se intrec tot mai multi pedelisti.

Ca stiti ceva? Inainte sa o ia economia razna si sa fie Puterea nevoita sa se gandeasca sa taie otova din pensii si salarii (imi spune cineva cum suna un medic primar cu o incadrare de 1.000 de lei?), in mare masura din cauza lipsei de putinta si viziune intr-ale guvernarii, mare parte dintre colegii care acum isi descopera filonul critic, vezi, Doamne, in numele progresului, erau mereu la fundul lui Boc, nestiind cum sa-l lustruiasca, si se retrageau din exercitiu doar cand dadeau de alta limba, mult mai viguroasa.

Veneau sa-i ceara oficine pentru protejati, o pasuire pentru o datorie sau o vorba buna la o rambursare de TVA, aveau cate-o nepoata, cate-o amanta, cate-o tanara speranta dornica sa-si.... am uitat faza aia cu prinosul ..., erau mereu la usa ca sa-i primeasca premierul, promitand munca de partid pana la moarte.

Uneori, premierul i-a ingaduit, alteori, cand persoana pentru care se punea cate-o pila se dovedea o nenorocire cu fusta, ii dadea afara. Iar unii n-au uitat.

Si daca tot e deschis concursul de tavalit Boc, inseamna ca asa o fi tendinta, si ia sa puna ei mana pe viitor, poate ca nu uita cine trebuie, recte Traian Basescu, ca odata, la momentul "t", s-au aliniat cu noul activ de baza. Daca pare la pamant, atunci sa-i dam cu bocancul peste falci!

Uitand ca in momentul avansarii unor legi reformiste, ca legea salarizarii unice, legea pensiilor, legea educatiei, unele sustinute de Boc cu pretul mandatului, l-au laudat, erau in stare sa crape cu steagul portocaliu in dinti facand corp comun in jurul liderului lor. Iar daca au avut ceva de obiectat s-au abtinut chiar in interiorul sedintelor de partid.

Atata naduf, care rivalizeaza cu cel din vremurile albastre ale PSD, ma umple de scarba. Eu, insa, stau pe margine si tai zilnic frunza la caini. Ei, insa, stau pe margine si arunca cu pietre in liderul pe care-l reneaga nu pentru ca ar fi idiot. Ci deoarece asa e tendinta. Ca da bine la dosar.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Emil Boc criticat PDL, #Emil Boc guvern critici, #Emil Boc PDL Basescu , #guvern
Comentarii
I
I.E.Feher
rank 1
"Uitand ca in momentul avansarii unor legi reformiste, ca legea salarizarii unice, legea pensiilor, legea educatiei, unele sustinute de Boc cu pretul mandatului, l-au laudat"
Poza AIUREA AIUREA
AIUREA AIUREA
rank 5
IN SFARSIT ! ROMANII INCEP SA GANDEASCA CU CAPUL LOR !