Emil Boc: Avem prioritatile noastre (Video)

Miercuri, 17 Decembrie 2008, ora 13:46
1662 citiri
Emil Boc: Avem prioritatile noastre (Video)

Liderul PD-L Emil Boc a declarat miercuri, cu putin timp inainte de inceperea negocierilor cu PSD legate de repartizarea ministerelor, ca democrat-liberalii vor intra la discutii cu "un set de prioritati de competente si domenii".

Premierul desemnat a mai spus ca spera ca in urma negocierilor se vor gasi cele mai bune solutii pentru ocuparea fotoliilor de ministri in noul Executiv.

Emil Boc a refuzat sa confirme zvonurile aparute miercuri in presa, potrivit carora primul minister solicitat de PSD va fi Ministerul de Interne.

"Toate ministerele din Guvernul Romaniei sunt importante", a precizat presedintele PD-L, subliniind inca o data doar ca "avem prioritatile noastre legate si de competente si de domenii".

In schimb, el a explicat de ce din delegatia de negociatori nu face parte secretarul general al partidului, Vasile Blaga, despre care surse din cele doua formatiuni politice guvernamentale au spus ca ar fi pierdut deja portofoliul de la Interne in favoarea unui social-democrat.

"Am convenit sa formam o delegatie din conducerea partidului si in interiorul delegatiei sa nu fie persoane care pot sa opteze pentru o pozitie ministeriala, astfel incat sa influenteze negocierile, sa nu fie oameni susceptibili de a-si apara propriul interes", a explicat Emil Boc, contrazicand intr-o oarecare masura zvonurile aparute in presa referitoare la Vasile Blaga.

La discutiile dintre PSD si PD-L care au inceput miercuri la ora 13, delegatia PD-L este alcatuita din Emil Boc, Adriean Videanu, Gheorghe Flutur, Gheorghe Stefan si Theodor Stolojan, fara secretarul general Vasile Blaga, cel care a participat pana acum la toate negoierile cu pesedistii.

Delegatia Aliantei PSD+PC este condusa de Mircea Geoana si este formata din Daniela Popa, Miron Mitrea, Liviu Dragnea, Viorel Hrebenciuc, Marian Vanghelie, Constantin Contac si Ion Moraru.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Emil Boc, #formare Guvern, #negocieri PSD PDL, #Vasile Blaga ministru , #guvern