Emil Boc: Bucurestiul este obiectiv prioritar de investitii pentru Guvern

Vineri, 01 Iulie 2011, ora 12:33
763 citiri

Bucurestiul reprezinta o prioritate pentru Guvern in privinta investitiilor in infrastructura, urmand ca Executivul sa continue dezvoltarea metroului cu tronsonul catre cartierul Drumul Taberei, a declarat vineri premierul Emil Boc la inaugurarea liniei de metrou Jiului-Bazilescu.

"Investitia de aici este dovada faptului ca Bucurestiul reprezinta obiectiv prioritar de investitii, fie ca vorbim de transporturi si de alte obiective prioritare. Guvernul are in plan continuarea lucrarilor la metrou, ma refer la cele doua obiective mari prioritare Drumul Taberei si legatura cu Otopeniul. Unele dintre acestea vor fi demarate chiar anul acesta, astfel incat bucurestenii sa aiba servicii de transport de calitate, la timp si cu costuri pe masura", a afirmat premierul Boc.

El a mentionat ca Executivul a investit 80 milioane de euro in linia de metrou Jiului-Bazilescu.

Demararea lucrarilor la aceasta linie de metrou a inceput in anul 1988, a precizat directorul METROREX, Gheorghe Udriste.

Citeste si:
Paznicul Constituției și judecata cu dublă măsură
Paznicul Constituției și judecata cu dublă măsură
Citim deseori în presă că partidele de dreapta nu au reușit să aibă o Curte Constituțională care să le fie „favorabilă“. Curtea Constituțională a României este din nou în...
Marcel Boloș, numit ministru al Cercetării. Klaus Iohannis a semnat decretul
Marcel Boloș, numit ministru al Cercetării. Klaus Iohannis a semnat decretul
Preşedintele Klaus Iohannis a semnat vineri, 28 ianuarie, decretul privind numirea lui Marcel Boloş în funcţia de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, a informat...