Ion Cristoiu: Boc si-a depus demisia acum doua saptamani

Luni, 17 Mai 2010, ora 23:10
8737 citiri

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat luni ca Emil Boc si-ar fi dat demisia din functia de premier in urma cu doua saptamani, insa a refuzat sa dea alte detalii.

"Domnul Boc si-a depus demisia din functia de premier acum doua saptamani, demisia e la Basescu din cate stiu eu. Acum faceti investigatie, nu-mi cereti sa va spun mai mult", a spus Cristoiu, la Realitatea Tv.

Prezent la aceeasi emisiune, democrat-liberalul Cezar Preda a spus ca nu stie de asa ceva si spera sa nici nu fie adevarat.

"Nu pot sa confirm asa ceva, nu cred asa ceva si nu-mi convine asa ceva. Dar maestrul Cristoiu are o informatie pe care a dat-o acum in aceasta seara....", a spus si Preda.

Jurnalistul Bogdan Chirieac a comentat ca, indiferent daca Boc ar fi facut sau nu asta, Basescu nu-l va lasa sa demisioneze.

"Domnul Basescu nu-l poate lasa acum pe domnul Boc sa demisioneze pentru ca asta ar insemna ca a pierdut alegerile, chiar daca le-a castigat", a spus si Chirieac.

De la anuntarea masurilor de austeritate, presedintele Traian Basescu a spus de mai multe ori ca nu este momentul si nici cazul ca Guvernul Boc sa isi dea demisia.

"Nu cred ca (Guvernul Boc - n.r.) ar trebui sa demisioneze, dintr-un motiv foarte simplu. Ultimul lucru de care avem nevoie ca sa inchidem toate socotelile in momentul de fata este o criza politica. Este ultimul lucru de care avem nevoie - un Guvern cazut, sa incepem negocieri, sa facem un alt guvern", a spus presedintele joi, intr-o conferinta de presa tinuta la Palatul Cotroceni.

Citeste si:
La plecarea unui mare român: Paul Lăzărescu
La plecarea unui mare român: Paul Lăzărescu
Sute de mii de români au căzut victimă barbariei comuniste. Eliberat după ani grei de temniță, Paul Lăzărescu a intrat, recent, în eternitate. Ce a însemnat pentru istoria României acest...
Cum a rămas Victor Ponta fără salariul de 5.000 de euro și Tesla cumpărată cu banii de la partid
Cum a rămas Victor Ponta fără salariul de 5.000 de euro și Tesla cumpărată cu banii de la partid
Pro România a ajuns să aibâ datorii atât de mari încât Autoritatea Electorală Permanentă a oprit robinetul de finanțare. Formațiunea lui Ponta este prima care ajunge în această...