Opinii: Maruntis de la manelisti pentru Boc

Luni, 09 August 2010, ora 18:39
2912 citiri
Opinii: Maruntis de la manelisti pentru Boc
Foto: www.stiri.rol.ro

Un scurt reportaj realizat in cel mai vestit club de manele din Bucuresti ne arata cativa domni care canta... fara numar. Printre ei, Costica Vijelie. Coboara de pe scena plin de sudoarea muncii grele si este luat la intrebari de o reporterita. "Ce e de facut cu impozitele catre stat?", ataca ea problema.

Intrebat de reporterul Realitatea Tv ce ii da el domnului Boc, rade pe sub mustata, isi mangaie putin burta de dimensiuni generoase si zice ca el lui Emil Boc ii poate da doar doua milioane. Mai mult nu are cum, ca atat a facut. Niste maruntis. Asa cum face de fiecare data cand se arunca cu bani in el.

Cam asta ii dau Romaniei toti micii comercianti si lautari. Toti fenteaza fiscul in stil mare. Sa nu se mai mire domnul Emil Boc cum se face ca exista firme sarace cu patroni foarte bogati. Iar altii au chiar masini "Masterati".

Tot cam asa cred micii comercianti de pe la Guvern, care dosesc banii pe sub tejghea, in timp ce "marele" lor sef anunta o lupta crancena cu evaziunea fiscala. Oriunde ai merge sa cumperi ceva, banii circula mai mult pe sub tejghea decat deasupra ei. Nu ii vede nimeni. Inspectorii de pe la Fisc nu cred ca ii vad vreodata. Iar unii, probabil, nu vor sa ii vada.

Oficialitatile dau impresia ca nu le pasa ce se intampla. Nu se tine cont de absolut nimic. Debandada si smecheria guverneaza aproape orice activitate economica in Romania. Oriunde ai merge sa cumperi ceva, toti incearca sa fenteze statul si sa nu elibereze bon fiscal. Pe litoral, aproape tot ce se vinde trece pe sub mana generoasa a statului, care se alege doar cu ceva maruntis.

Cu atat mai putin vor reusi Emil Boc sau Sebastian Vladescu sa impoziteze banii lipiti pe fruntea vreunui manelist care oracaie cateva "cantece" pe la nunti si petreceri. Nu se face sa iei la control banii negri ai manelistilor, e traditia rromilor, iar noi o respectam cu sfintenie.

Atat de mult ii respecta Traian Basescu incat trage concluzia ca foarte multi romani asculta manele. Pentru domnia sa, ei sunt modelul de urmat in zilele grele pe care le traim. Nu cer nimic de la stat, dar nici nu dau.

In ultima campanie electorala, manelistii cantau voiosi ca ei si cu familiiile lor vor vota toti cu Basescu. Iata ca vine si rasplata binemeritata. Sunt protejati in continuare, ca niste cetateni cinstiti carora le facem cu ochiul si le toleram toate nesupunerile la legile existente.

Tot ce pot face romanii e sa priveasca la opulenta de prost gust a acestor cetateni care isi castiga un trai luxos pe spinarea statului si fraierilor care ii platesc. Ne miram cu totii cum de reusesc ei sa faca atatia bani si sfarsim prin a exclama admirativ ca sunt "smecheri" si se descurca.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a afirmat că expunerea din ultima perioadă i-a făcut foarte mult rău în viaţa personală, subliniind că nu i se pare normal ca...
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Emil Boc manelisti, #Traian Basescu taxe impozite, #manelisti Masterati , #guvern
Comentarii
Poza DanPuric
DanPuric
rank 5
In ultima campanie electorala, manelistii cantau voiosi ca ei si cu familiiile lor vor vota toti cu Basescu.