Pentru ce s-au alocat banii in satul lui Boc?

Miercuri, 05 Mai 2010, ora 15:11
2002 citiri
Pentru ce s-au alocat banii in satul lui Boc?

Banii alocati de Guvern pentru satul Rachitele, unde s-a nascut premierul Emil Boc, sunt necesari pentru ca nu exista un dispensar, iar satenii nu au unde sa faca nuntile, a explicat pimarul comunei clujene Margau, Mircea Suciu (PNL).

"In tara asta nimic nu-i bine. Daca se face ceva, de ce se face, daca nu se face, de ce nu se face. Am primit niste bani si noi pentru Rachitele, care e problema? Avem mare nevoie de acesti bani, sunt investitii utile.

Nu avem medic in sat, pentru ca nu se pot face consultatii intr-un dispensar in paragina, iar oamenii nu au unde sa isi faca nuntile. De aceea am cerut bani pentru reabilitarea dispensarului si a caminului", a spus Suciu, potrivit Mediafax.

Primarul a mai spus ca nu poate fi vorba de favorizare politica, din moment ce el este membru PNL, iar premierul Emil Boc este presedintele PD-L.

"Ce mare suma e 800.000 de lei, cea pe care am primit-o, la o comuna? Trebuie sa fim ajutati, ca abia avem bani de salarii la Primarie, la un buget de 1,8 milioane de lei. Avem nevoie de bani, ca dispensarul se surpa, lucrarile de reabilitare incepute trebuie continuate. Speram cu acesti bani sa facem un dispensar modern, pentru ca oamenii au nevoie de el", a mai spus primarul din Margau.

Rachitele are peste 850 de locuitori, fiind cel mai mare sat al comunei Margau.

Primariile PD-L au luat partea leului de la Guvern - 200.000 de euro pentru satul lui Boc

Guvernul a alocat primariilor fonduri in valoare toatala de 68,3 milioane de euro, din care 19,6 milioane de lei se duc la cele 233 de primarii conduse de PD-L si 21,2 milioane de lei sunt destinati celor 577 de primarii PNL.

Cele 232 de primarii conduse de PSD au primit doar 13 milioane de lei, iar cele 34 de primarii conduse de UDMR au obtinut 4,2 milioane de lei, conform calculelor realizate de agentia Mediafax.

Guvernul a alocat satului Rachitele, locul de nastere al premierului Boc, fonduri de 800.000 lei, in timp ce municipiul Arad a primit 500.000 de lei, iar orasul Voluntari, condus de independentul Florentin Pandele, a primit un milion de lei.

Citeste si:
Lăutari și băutură. Un vicepreședinte PNL a explicat cum îi aborda pe primarii care cereau bani pentru proiecte VIDEO
Lăutari și băutură. Un vicepreședinte PNL a explicat cum îi aborda pe primarii care cereau bani pentru proiecte VIDEO
Senatorul PNL Virgil Guran, ales vineri, 27 mai în funcția de vicepreședinte al partidului, a declarat în fața partidului modul în care îi aborda pe primarii care veneau la el să îi ceară...
Cum a ajuns un deputat PSD să se întoarcă desculț acasă: "Știi ce greu este să găsești mărimea 48 în România?"
Cum a ajuns un deputat PSD să se întoarcă desculț acasă: "Știi ce greu este să găsești mărimea 48 în România?"
Deputatul PSD, Daniel Ghiță, fost luptător K1, a anunțat că i s-au furat adidașii dintr-o sală de antrenament și a ajuns acasă desculț. Acesta a subliniat că nu este primul incident...