Boc: Am fost, sunt si voi ramane un om de echipa

Marti, 19 Aprilie 2011, ora 09:40
1269 citiri
Boc: Am fost, sunt si voi ramane un om de echipa
Foto: Arhiva

Competitia din Partidul Democrat Liberal este o competitie politica, o competitie interna, in favoarea PD-L, iar in 15 mai partidul trebuie sa fie mai puternic si mai unit ca niciodata, a declarat, luni seara, presedintele democrat-liberalilor, Emil Boc, la finalul intalnirii cu Organizatia PD-L Ilfov.

"Am fost, sunt si voi ramane intotdeauna un om de echipa. (...) Competitia din PD-L este o competitie politica, o competitie interna, pentru PD-L, in favoarea PD-L, iar adversarul nostru politic este in afara PD-L. Si, indiferent de competitia noastra interna, in 15 mai partidul trebuie sa fie mai puternic si mai unit ca niciodata.

Accentuez importanta spiritului de echipa, a faptului ca sunt dintotdeauna in acest partid ca sa construiesc si voi fi in partid ca sa construiesc. S-a demonstrat ca a fost o politica buna.

Am construit impreuna, prin parteneriate, am construit victorii ale PD-L chiar daca acum, in perioada aceasta mai grea, am fost nevoiti sa luam si cateva masuri mai grele, dar care au salvat Romania de la colaps si care vor duce Romania pe crestere economica in 2011 si 2012. Acesta este mesajul meu: constructie in PD-L, constructie pentru Romania", a subliniat Emil Boc.

El a adaugat ca, in timpul discutiilor cu reprezentantii democrat-liberali in administratia locala, a fost dezbatuta, "pe de o parte, motiunea" pe care o va prezenta in cadrul Conventiei Nationale a partidului, iar, pe de alta parte, problemele specifice - din sanatate, invatamant, administratie si infrastructura - cu care aceasta se confrunta si posibilele solutii.

In ceea ce priveste unele critici aduse Executivului de contracandidatii sai, Emil Boc a reafirmat ca PD-L trebuie sa ramana o echipa. "Ma uit intotdeuna la partea plina a paharului si in PD-L avem o echipa care trebuie sa ramana si dupa 15 mai. O echipa care sa construiasca pentru ca acesta a fost intotdeuana spiritul PD-L - un spririt de echipa care a construit, un spirit care a castigat. La acesta tin din tot sufletul si ma voi bate pana la capat", a spus Emil Boc.

Referindu-se la recentele declaratii ale presedintelui Traian Basescu, liderul democrat-liberalilor a spus ca acesta are dreptul sa-si faca precizarile pe care le considera necesare. "Presedintele, cand are ceva de spus spune, cand nu, nu. Acesta este presedintele si are dreptul de a-si face precizarile pe care le considera necresare. (...)", a afirmat Boc.

La intalnirea cu organizatia PD-L Ilfov au fost prezenti, alaturi de presedintele organizatiei, Cristache Radulescu, presedinte al Consiliului Judetean Ilfov, vicepresedintii partidului Gheorghe Flutur, Raluca Turcan, Anca Boagiu, Ioan Oltean, presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#Emil Boc premier, #emil boc om echipa , #PDL
Comentarii
Poza ulivia
ulivia
rank 1
TOTI INFRACTORII CORUPOTI SI MARII CRIMINALI IMPOTRIVA UMANITATII AU ARMATE DE EXECUTANTI AI CRIMELOR LOR,
Poza dacliber
dacliber
rank 1
AI FOST ESTI SI VEI RAMANE O SLUGA O CARPA DE STERS PANTOFII LUI BASESCU !!