Boc i-a filmat si i-a "intervievat" pe jurnalistii de la Congres

Luni, 16 Mai 2011, ora 08:41
1482 citiri
Boc i-a filmat si i-a "intervievat" pe jurnalistii de la Congres
Foto: Antena 3

Liderul democrat-liberalilor, Emil Boc i-a filmat cu o camera video personala si i-a "intervievat" pe jurnalistii care asteptau in noaptea de duminica spre luni, rezultatele finale ale votului pentru membrii Biroului Permanent National al PD-L.

Boc i-a intrebat pe jurnalisti ce nu le-a placut la Conventia Nationala a PD-L, iar raspunsul unanim a fost ca a durat prea mult. Intrebat cand isi va depune mandatul de premier, Boc a spus, zambind, ca nu stie.

Apoi liderul PD-L le-a cerut reprezentantilor presei sa-i spuna care a fost cel mai "haios" moment din cele doua zile de alegeri, nominalizat fiind momentul in care Theodor Paleologu a savurat o ciocolata. Si in viziunea premierului, cel mai amuzant moment a fost legat tot de Theodor Paleologu.

"A fost atunci cand a spus ca nici ai lui nu pleaca din partid. (...) Domnul Paleologu este un om inteligent, un om care are o cultura vasta, un om cu perspective politice si care e de dreapta cu adevarat, dincolo de sarmul si de umorul pe care stie sa-l aiba", a declarat Boc.

Alegeri PD-L: Emil Boc a castigat categoric din primul tur - Vezi reactii

Premierul s-a interesat si daca salariile jurnalistilor de la mai multe posturi de televiziune s-au redus in ultimii doi ani, insa nu a primit niciun raspuns concret, fiind invocata confidentialitatea contractelor.

Si Emil Boc a evitat sa dea un raspuns direct atunci cand a fost intrebat daca se fac presiuni asupra sa pentru a-si depune mandatul de premier sau cine va fi noul ministru al Muncii.

#Emil Boc filmat jurnalisti, #Emil Boc conventie PDL, #Emil Boc presedinte PDL , #PDL