Boc, intrebat daca va intra in Miscarea Populara: Unde sa ma duc daca nu am fost invitat?

Miercuri, 05 Februarie 2014, ora 16:33
1659 citiri
Boc, intrebat daca va intra in Miscarea Populara: Unde sa ma duc daca nu am fost invitat?

Fostul premier Emil Boc spune ca va participa la dezbaterea organizata duminica de Fundatia "Miscarea Populara" in calitate de conferentiar universitar la UBB, dar ca nu a fost invitat sa intre in fundatie, astfel ca nu are unde sa mearga, iar daca i se va inainta o astfel de invitatie "va vedea".

Intrebat, miercuri, intr-o conferinta de presa, daca a discutat cu conducerea Fundatiei "Miscarea Populara" despre intrarea sa in aceasta fundatie, Emil Boc a spus ca nu a fost invitat.

"Nu m-a intrebat nimeni si nu m-a invitat nimeni, nici intr-o parte, nici in alta. Nu m-au contactat pe marginea acestui subiect. Nu am primit invitatie asa ca unde sa ma duc, daca nu am fost invitat?", a afirmat Emil Boc.

PMP, discutii cu Boc, Scripcaru, Hava si Gheorghe Stefan pentru a se alatura partidului - surse

Intrebat in continuare cum va raspunde unei eventuale invitatii de a se inscrie in Fundatia Miscarea Populara, Boc a raspuns: "Eu nu sunt politicianul lui daca si cu parca, vom vedea".

Emil Boc a mai fost intrebat de ce nu a fost la sedinta Colegiului Director al PDL de la Brasov.

"Nu sunt, practic, in conducerea centrala a PDL, sunt doar de drept, prin faptul ca fostii presedinti sunt in structurile de conducere, dar eu nu am participat la nicio alta sedinta a Colegiului Director. Nu a fost prima sedinta la care nu am participat. Sunt simplu membru", a spus Boc.

Reuniunea liderilor PDL: Boc si Gheorghe Stefan n-au venit, Blaga nu comenteaza. Falca: Probabil o sa sprijin PMP

Intrebat daca a vorbit cu Elena Udrea, fostul premier a raspuns afirmativ si a precizat ca a discutat cu aceasta "lucruri pe care le vorbesc colegii care au fost in Guvern o perioada lunga de timp".

Intrebat daca va participa, sambata, la mitingul PDL de la Bucuresti, fostul premier a spus ca nu va fi prezent pentru ca are alt program.

In schimb, el a confirmat ca a acceptat invitatia liderului Fundatiei "Miscarea Populara", Marian Preda, de a participa, duminica, la Cluj-Napoca, in calitate de conferentiar universitar la Universitatea "Babes-Bolyai" (UBB), la o dezbatere privind statul de drept.

Intrebat ce crede ca se va intampla cu PDL prin plecarea unui mare numar de parlamentari, Boc a spus ca nu stie si ca ar trebui sa fie intrebata conducerea partidului.

Fundatia "Miscarea Populara" organizeaza duminica, la Cluj, o dezbatere publica intitulata "Statul de drept - intre modelul european si realitatea din Romania". La eveniment vor participa membrii fondatori ai Fundatiei "Miscarea Populara", lideri ai Partidului Miscarea Populara, precum si Emil Boc, conf. univ. dr. la Facultatea de Stiinte Politice si Administrative din cadrul Universitatii "Babes-Bolyai" Cluj-Napoca.

Primarul din Alba Iulia: Plecare humanum est, dar nu s-a pus problema plecarii mele din PDL

Surse politice declarau, luni, ca cei mai importanti primari ai PDL ar urma sa se alature Miscarii Populare, discutiile cu acestia purtandu-se in aceste zile.

Este vorba despre fostul premier Emil Boc, primarul municipiului Brasov, George Scripcaru, primarul muncipiului Alba Iulia, Mircea Hava, si primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan.

Acestora li se adauga primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca. Acesta declara, sambata, corespondentului MEDIAFAX, ca este membru in Fundatia "Miscarea Populara" inca din vara anului trecut, dar ca nu paraseste PDL pentru a nu-si pierde mandatul.

Citeste si:
Dan Vîlceanu: Parlamentarii PNL vor fi prezenți la sesiunea pentru învestirea Guvernului Cioloș, dar nu vor vota
Dan Vîlceanu: Parlamentarii PNL vor fi prezenți la sesiunea pentru învestirea Guvernului Cioloș, dar nu vor vota
Parlamentarii PNL vor participa miercuri, 20 octombrie, la votul din Parlament pentru Guvernul Cioloş, însă nu vor vota, potrivit unei decizii a Biroului Executiv, a anunţat secretarul general...
Dan Barna îl compară pe Cioloș cu Leonidas: „Cei 300 de la Sparta nu aveau nicio șansă dar faptul că au stat acolo şi au luptat pentru cetatea lor a făcut să fie respectaţi”
Dan Barna îl compară pe Cioloș cu Leonidas: „Cei 300 de la Sparta nu aveau nicio șansă dar faptul că au stat acolo şi au luptat pentru cetatea lor a făcut să fie respectaţi”
Fostul președinte USR Dan Barna a vorbit luni seara, 18 octombrie, despre șansele ca guvernul Cioloș să fie votat în Parlament. Acesta l-a comparat pe actualul lider al USR cu Leonidas și a...
Sursa: MEDIAFAX