Boc, intrebat daca va intra in Miscarea Populara: Unde sa ma duc daca nu am fost invitat?

Miercuri, 05 Februarie 2014, ora 16:33
1834 citiri
Boc, intrebat daca va intra in Miscarea Populara: Unde sa ma duc daca nu am fost invitat?

Fostul premier Emil Boc spune ca va participa la dezbaterea organizata duminica de Fundatia "Miscarea Populara" in calitate de conferentiar universitar la UBB, dar ca nu a fost invitat sa intre in fundatie, astfel ca nu are unde sa mearga, iar daca i se va inainta o astfel de invitatie "va vedea".

Intrebat, miercuri, intr-o conferinta de presa, daca a discutat cu conducerea Fundatiei "Miscarea Populara" despre intrarea sa in aceasta fundatie, Emil Boc a spus ca nu a fost invitat.

"Nu m-a intrebat nimeni si nu m-a invitat nimeni, nici intr-o parte, nici in alta. Nu m-au contactat pe marginea acestui subiect. Nu am primit invitatie asa ca unde sa ma duc, daca nu am fost invitat?", a afirmat Emil Boc.

PMP, discutii cu Boc, Scripcaru, Hava si Gheorghe Stefan pentru a se alatura partidului - surse

Intrebat in continuare cum va raspunde unei eventuale invitatii de a se inscrie in Fundatia Miscarea Populara, Boc a raspuns: "Eu nu sunt politicianul lui daca si cu parca, vom vedea".

Emil Boc a mai fost intrebat de ce nu a fost la sedinta Colegiului Director al PDL de la Brasov.

"Nu sunt, practic, in conducerea centrala a PDL, sunt doar de drept, prin faptul ca fostii presedinti sunt in structurile de conducere, dar eu nu am participat la nicio alta sedinta a Colegiului Director. Nu a fost prima sedinta la care nu am participat. Sunt simplu membru", a spus Boc.

Reuniunea liderilor PDL: Boc si Gheorghe Stefan n-au venit, Blaga nu comenteaza. Falca: Probabil o sa sprijin PMP

Intrebat daca a vorbit cu Elena Udrea, fostul premier a raspuns afirmativ si a precizat ca a discutat cu aceasta "lucruri pe care le vorbesc colegii care au fost in Guvern o perioada lunga de timp".

Intrebat daca va participa, sambata, la mitingul PDL de la Bucuresti, fostul premier a spus ca nu va fi prezent pentru ca are alt program.

In schimb, el a confirmat ca a acceptat invitatia liderului Fundatiei "Miscarea Populara", Marian Preda, de a participa, duminica, la Cluj-Napoca, in calitate de conferentiar universitar la Universitatea "Babes-Bolyai" (UBB), la o dezbatere privind statul de drept.

Intrebat ce crede ca se va intampla cu PDL prin plecarea unui mare numar de parlamentari, Boc a spus ca nu stie si ca ar trebui sa fie intrebata conducerea partidului.

Fundatia "Miscarea Populara" organizeaza duminica, la Cluj, o dezbatere publica intitulata "Statul de drept - intre modelul european si realitatea din Romania". La eveniment vor participa membrii fondatori ai Fundatiei "Miscarea Populara", lideri ai Partidului Miscarea Populara, precum si Emil Boc, conf. univ. dr. la Facultatea de Stiinte Politice si Administrative din cadrul Universitatii "Babes-Bolyai" Cluj-Napoca.

Primarul din Alba Iulia: Plecare humanum est, dar nu s-a pus problema plecarii mele din PDL

Surse politice declarau, luni, ca cei mai importanti primari ai PDL ar urma sa se alature Miscarii Populare, discutiile cu acestia purtandu-se in aceste zile.

Este vorba despre fostul premier Emil Boc, primarul municipiului Brasov, George Scripcaru, primarul muncipiului Alba Iulia, Mircea Hava, si primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan.

Acestora li se adauga primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca. Acesta declara, sambata, corespondentului MEDIAFAX, ca este membru in Fundatia "Miscarea Populara" inca din vara anului trecut, dar ca nu paraseste PDL pentru a nu-si pierde mandatul.

Citește și:
Rafila, convins că Ciolacu va fi premier: ”Nu cred că se pune problema să nu se producă această schimbare”
Rafila, convins că Ciolacu va fi premier: ”Nu cred că se pune problema să nu se producă această schimbare”
Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, susține că schimbarea de premier va avea loc cu siguranță, fiind parafată în cadrul protocolului care a stat la baza formării coaliției de...
Cum arată documentul care atestă că Sorin Cîmpeanu l-a dat în judecată pe Cristian Preda. Pârâtul: "Ceva este în neregulă"
Cum arată documentul care atestă că Sorin Cîmpeanu l-a dat în judecată pe Cristian Preda. Pârâtul: "Ceva este în neregulă"
Fostul ministru al Educației Sorin Cîmpeanu a introdus o acțiune în justiție pe numele fostului europarlamentar Cristian Preda. Preda susține că a aflat de la un jurnalist că Sorin...
Comentarii