Boc, membrilor PD-L Bucuresti: Nu te poti astepta ca Talmacean sa apere partidul

Duminica, 08 Mai 2011, ora 13:29
1544 citiri
Boc, membrilor PD-L Bucuresti: Nu te poti astepta ca Talmacean sa apere partidul

Presedintele PD-L Emil Boc le prezinta duminica membrilor organizatiei Bucuresti motiunea sa, explicand faptul ca noua echipa de conducere trebuie sa continue parteneriatul cu Traian Basescu, dar si sa se implice mai puternic in "bataliile" partidului.

Desi presa nu are acces la sedinta in care Emil Boc isi prezinta motiunea in fata PD-L Bucuresti, la Palatul Parlamentului, discursurile se aud din spatele usilor inchise.

Boc le-a transmis membrilor PD-L Bucuresti ca stie greutatile pe care acestia au trebuit sa le treaca in ultima perioada, fiind "in fata oamenilor" si ascultandu-le criticile, insa i-a incurajat spunandu-le ca "ei sunt suflul adevarat al PD-L" si vor culege roadele guvernarii daca democrat-liberalii vor castiga.

Premierul a prezentat si principalele trei obiective ale sale - mentinerea PD-L la guvernare, modernizarea partidului si consolidarea lui ca "unic partid de dreapta" in Romania.

Boc a subliniat ca aceste obiective pot fi atinse doar lucrand in continuare ca o echipa si, adaugand ca el va continua sa sustina acest partid. "Nu fac pasul inapoi acum cand stiu ca PD-L poate culege roadele", a spus premierul.

In ceea ce priveste castigarea alegerilor si mentinerea PD-L la guvernare, primul ministru a explicat faptul ca trebuie continuat "parteneriatul castigator" cu Traian Basescu. "Va fi un parteneriat castigator in interesul Romaniei si al PD-L", a aratat acesta.

Alegerea primarilor intr-un singur tur

Emil Boc a vorbit si despre proiectul de alegere al primarilor dintr-un singur tur de scrutin, care este in acest moment in Camera Deputatilor, for decizional, sustinand ca doar acesta ar putea sa le aduca democrat-liberalilor aproximativ 30 de procente in alegeri, deoarece PD-L "este un partid al primarilor". "Putem pune astfel un prim tarus in calea castigarii alegerilor", a continuat Boc.

Premierul s-a referit si la televiziuni, care distorsioneaza realitatea, reiterand faptul ca cel mai important este ca PD-L sa fie la guvernare "pentru a culege roadele masurilor" pe care Guvernul le va initia in perioada urmatoare.

In ceea ce priveste modernizarea partidului, Boc a aratat ca trebuie continuate masurile bune, cum ar fi capacitatea partidului de a fi alaturi de oameni, insa a explicat ca au existat si minusuri, printre care componenta de comunicare, dar si faptul ca unii lideri nu s-au implicat suficient in "bataliile" PD-L.

"Nu te poti astepta sa aparere Talmacean partidul", le-a spus Boc membrilor PD-L Bucuresti, subliniind necesitatea ca viitoarea echipa de conducere sa se implice activ in viata de partid.

Emil Boc isi prezinta duminica motiunea pentru sefia partidului in fata organizatiei Bucuresti, fiind insotit de mai multi lideri centrali care il sustin in cursa, precum Ioan Oltean, Gheorghe Flutur, Roberta Anastase, Anca Boagiu, Daniel Funeriu, Raluca Turcan, Gabriel Berca, precum si presedintele PD-L Bucuresti Elena Udrea.

La eveniment participa si fiica cea mica a sefului statului, europarlamentarul Elena Basescu.

La prezentarea motiunii lui Boc au venit si parlamentari care il sustin pe Vasile Blaga la sefia partidului, printre care deputatul Costica Canacheu si senatorul Radu F. Alexandru.

Citeste si:
Ciprian Ciucu, revoltat de greva de la STB. „Este ilegală, imorală şi penală. Cer PSD să se delimiteze de liderul sindical Petrariu, să îl excludă din partid”
Ciprian Ciucu, revoltat de greva de la STB. „Este ilegală, imorală şi penală. Cer PSD să se delimiteze de liderul sindical Petrariu, să îl excludă din partid”
Preşedintele PNL Bucureşti, primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu, a spun sâmbătă, 22 ianuarie,despre greva de la STB că este „ilegală, imorală şi penală”. Esilul susține că acest...
Caznele meritocrației! Noul secretar de stat din Ministerul Digitalizării e specialist în cazane de abur
Caznele meritocrației! Noul secretar de stat din Ministerul Digitalizării e specialist în cazane de abur
Tudor Prisecaru a fost numit vineri în funcția de secretar de stat în ministerul Cercetării și Digitalizării, printr-o decizie a premierului Nicolae Ciucă. Potrivit CV-ului, Prisecaru este...