Boc ne spune cum aflam daca Dorin Cocos a finantat sau nu campaniile PDL

Miercuri, 25 Februarie 2015, ora 13:44
3903 citiri
Boc ne spune cum aflam daca Dorin Cocos a finantat sau nu campaniile PDL

Fostul presedinte al PDL Emil Boc a declarat, miercuri, ca trebuie verificate "scriptele oficiale ale partidului" pentru a afla daca omul de afaceri Dorin Cocos a finantat campaniile PDL, asa cum a sustinut Elena Udrea.

Intrebat, miercuri, cum comenteaza declaratiile Elenei Udrea, potrivit carora Dorin Cocos ar fi finantat campaniile electorale ale PDL si daca stia ca acesta ar fi dat bani la PDL, Emil Boc a spus ca informatiile trebuie cautate in "scriptele oficiale ale partidului".

Elena Udrea stia de banii dati de Cocos in campaniile PDL: Asa se finanteaza, de ce va prefaceti ca nu stiti?

"Daca a dat, trebuie sa ne uitam in scriptele oficiale ale partidului. Acolo exista toate informatiile oficiale, alte date eu nu am despre campania electorala. Ceea ce stiu este ceea ce exista in scriptele oficiale ale partidului, alte detalii si alte nuante nu am", a spus Boc.

Intrebat, in continuare, daca a vorbit cu Elena Udrea de cand se afla in arest la domiciliu, Emil Boc a raspuns negativ.

"Nu am vorbit de cand este in arest la domiciliu. Daca o sa ajung la Bucuresti sau o sa am ocazia, evident ca o sa incerc sa iau legatura", a subliniat fostul premier.

Elena Udrea a plecat, miercuri, de la ICCJ, unde a facut declaratii despre situatia sa si a spus ca va astepta acasa decizia instantei privind arestarea preventiva ceruta de procurorii DNA in dosarul Gala Bute, precizand ca stia ca Dorin Cocos a finantat campaniile PDL.

Intrebata daca Blaga stia ca Dorin Cocos finanteaza PDL, Udrea a spus ca trebuie intrebat Vasile Blaga despre acest lucru.

Ulterior, presedintele PDL Vasile Blaga, copresedinte PNL, a declarat ca Dorin Cocos "nu a adus niciun ban la partid" si ca nu a avut niciun fel de relatie cu acesta, adaugand ca "cine a cotizat e pe lista oficiala".

Vasile Blaga: Domnul Cocos nu a adus niciun ban la partid

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
O campanie de susținere pentru candidatura lui Mircea Geoană, actualul secretar general adjunct al NATO, a fost demarată în online. Inițiativa, care se recomandă drept o „platformă...
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
#Emil Boc Cocos, #Emil Boc campanii Cocos, #Emil Boc bani Cocos , #PDL