Boc, optimist: Romania prospera este o rezultanta a Romaniei drepte

Vineri, 06 Mai 2011, ora 14:37
760 citiri
Boc, optimist: Romania prospera este o rezultanta a Romaniei drepte

Premierul Emil Boc a declarat, vineri, intrebat fiind cand va fi Romania prospera, ca "Romania prospera este o rezultanta a Romaniei drepte".

El a mentionat ca tara noastra a fost intr-o situatie dificila timp de 20 de ani, dar acest lucru a fost indreptat prin masurile pe care le-a propus, "grele, mai dureroase, dar atat de necesare tarii".

"Acum putem sa consolidam o Romanie dreapta si sa facem o Romanie puternica", a mai spus Boc, citat de Mediafax.

El a facut aceste declaratii la Bistrita dupa ce s-a intalnit cu reprezentantii PD-L din judet, carora le-a prezentat motiunea cu care va candida la sefia partidului.

"Ii multumesc colegului si prietenului meu Ioan Oltean pentru faptul ca ne-a oferit posibilitatea sa discutam cu colegii nostri motiunea 'Romania dreapta, Romania puternica'. Domnul Oltean este unul dintre cei 33 de presedinti de organizatii care sustin motiunea pe care am depus-o si care isi propune sa continue procesul de modernizare a Romaniei si sa continue guvernarea PDL dupa 2012, impreuna cu actualii parteneri de guvernare", a precizat Boc.

El a spus ca o dovada a faptului ca PD-L a fost si va ramane "mai unit ca niciodata" dupa Conventia din mai este tocmai faptul ca sunt in acelasi loc (la un hotel de cinci stele din orasul Bistrita - n.r.) doua echipe care nu sunt in confruntare, ci in competitie interna.

"Dupa 15 mai (echipa sa si a lui Vasile Blaga - n.r.) vor merge in continuare pe mana PD-L, partid victorios, care va castiga confruntarile electorale. Faptul ca la Bistrita este in premiera Congresul PD-L, in sensul ca cele trei motiuni se vor dezbate aici, este inca o dovada ca in PD-L nu exista dezbinare, ci competitie, nu exista o confruntare, ci o dezbatere de idei pentru binele partidului. Salut acest proces democratic", a mai spus Boc.

La Conventia Nationala a PD-L, care se va desfasura in 14 mai, vor candida pentru functia de presedinte al partidului actualul presedinte, premierul Emil Boc, secretarul general al partidului, Vasile Blaga, si deputatul Theodor Paleologu.

Citeste si:
De ce ne conduc proștii?
De ce ne conduc proștii?
Pentru că mediocritatea a devenit... sub-mediocritate, urmare a scăderii vertiginoase a nivelului educației reale.Grav și deranjant în societate este când pe curba distribuției gausiene a...
Liviu Dragnea susține că "nu moare de foame". Sursele de venit modeste din care fostul lider al PSD afirmă că trăiește
Liviu Dragnea susține că "nu moare de foame". Sursele de venit modeste din care fostul lider al PSD afirmă că trăiește
Fostul lider al PSD Liviu Dragnea susţine că nu există probe care să îl incrimineze în alte dosare penale. Dragnea neagă că ar fi mers în vacanţe exotice pe bani publici ori pe fonduri...
Sursa: Ziare.com