Ziare.com

Boc: PDL are nevoie de Cristian Preda, este o valoare

Miercuri, 08 Mai 2013, ora 22:00

   

Boc: PDL are nevoie de Cristian Preda, este o valoare
Fostul presedinte al PDL Emil Boc a declarat, referitor la posibila autosuspendare a lui Cristian Preda din partid, ca formatiunea are nevoie de europarlamentarul PDL, afirmand ca acesta este "o valoare".

"Eu cred ca fiecare membru de partid, daca are ceva de spus, sa spuna in interiorul partidului, dar in acelasi timp avem nevoie de fiecare membru de partid, inclusiv de Cristian Preda, pe care il consider a fi o valoare pentru PDL, a fost si prim-vicepresedintele partidului. Cu atat mai mult cred ca este nevoie de el in interiorul partidului", a afirmat primarul clujean, intr-o conferinta de presa, potrivit Mediafax.

Totodata, fostul premier a vorbit si despre primul an de opozitie al PDL, afirmand ca este cea mai grea perioada pentru partid.

"Cred ca toti trebuie sa punem umarul la sustinerea PDL in aceste momente grele, de opozitie. Primul an de opozitie este cel mai greu, pentru ca puterea se afla inca pe val, lumea le mai da credit, si opozitia este in fiecare zi atacata de putere prin diverse mijloace.

De aceea avem nevoie de solidaritate si de sustinerea PDL de a face opozitie reala si puternica pentru ca, fara a arata romanilor adevarata fateta a guvernarii USL, nu se face opozitie", a mai spus Emil Boc.

Cristian Preda: Iau in calcul autosuspendarea din PDL

Europarlamentarul Cristian Preda a declarat ca ia in considerare autosuspendarea din PDL. El se declara "stupefiat" si "foarte nemultumit" de situatia din partid. Preda critica intre altele faptul ca formatiunea nu are inca un Guvern din umbra.

"Iau in calcul, iau in considerare posibilitatea de a folosi un articol din statut, dandu-i un alt sens. Aceasta posibilitate de autosuspendare exista in statut, pentru a nu dauna imaginii partidului, atunci cand esti acuzat de pilda de coruptie.

Eu voi resemnifica probabil sensul acestui articol, pentru a protesta fata de abandonarea acestei misiuni pe care ne-a incredintat-o electoratul. In acest moment, asistam la un abandon al misiunii pe care o avem si nu ma pot impaca absolut deloc cu aceasta stare de lucruri!", a afirmat Preda.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 424 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
9 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Ăhă-ăhă-ăhă1

S-au strans uaseceriștii PCR : Bok,Preda și Alifie Kobe- care a fost și membru supleant al CC al PCR...ăștia cică-s dă "dreapta"...ăhă-ăhă-ăhă!

Trăiască Sultanul Voiculesco!

 

Cea mai mare valoare!!!

E indispensabil! Am auzit ca o sa-l puna sef la Consiliul Europei si apoi la ONU si la pentagon simultan.

 

Valori nule.

Care valori? Bok,Preda și Alifie cu ghivent Kobe? Ăștia e "valori"!? Păi,mai multă valoare au Țociu și Palade.

O valoare absolută este serenisimul și ilustrul senator,profesor universitar și doctor in economie,Sultanul Voiculesco! Da,este o valoare certă și absolută.

 

@Ambidextru

- pai la antenatrei tociu si palade sunt valori sensibil egale cu mirobolantu' !

@niculada sau nicu jiguli

Hai lasa tovarase Nicu stim ca tie iti place b1tv ca doar acolo se discuta treburi serioase cu colonelul,pora &co.

De ce sunt apreciati :Plagiatorii, Repetentii, Flasnetarii??

Romania politica(clasa politica romaneasca) are obiceiul prost de a nu aprecia valorile..de a marginaliza pe cei care stiu ce vorbesc, care au citit si au stat ore in biblioteca...Ar fi mare pacat ca PDL sa accepte plecarea lui Cristian Preda...Daca aveti rabdare sa cititi CV acestui intelectual nu se poate sa nu ramaneti uimiti de munca sa...dar numai sa il asculti si intelegi ca in societatea romaneasca sunt oameni care ii numeri pe degete in felul cum vorbeste Cristian Preda...restul sunt:Plagiatori, Repetenti, Flasnete, trompete dezacordate...asta e!!

 

I-auzi,colea!

Cristian Preda a uitat ca este un produs al ceausismului tarziu? Sa ii aduncem aminte atunci.

Cristian Preda, tovarasul Cristian Preda, cel care se pregatea in 1987 sa devina “omul nou" dorit de Ceausescu, ajuns acum mare anticomunist a uitat ca este un produs al ceausismului tarziu. Sa ii aduncem aminte celui care, daca nu venea Revolutia, era acum profesor de Stiinte Politice la Stefan Gheorghiu si contribuia la edificarea societatii socialite multilateral dezvoltate si inaintarea Romaniei spre comunism.

Pentru cei care nu stiu cine este de fapt europarlamentarul Cristian Preda, cel care ne vorbeste despre anticomunism, despre ideologia de dreapta si despre principii:

Cristian Preda a devenit membru al PCR in 1987, in anul 2 de facultate, cand muncitorii revoltei anticomuniste de la Brasov erau macelariti si torturati de fortele regimului pe care el se pregatea sarguincios sa il serveasca.

Cristian Preda a fost membru al Comisiei de Cenzori a Uniunii Asociatiilor Studentilor Comunisti din Romania (UASCR) si responsabil de organizarea Conferintei Nationale a UASCR din 1988.

Cristian Preda a absolvit Facultatea de Filosofie, facultate care, in acea perioada, insemna de fapt “socialism stiintific".

La Concursul profesional-stiintific studentesc de stiinte sociale, Sectiunea “Materialism dialectic si istoric", a obtinut 20 de puncte.

Lucrarea sa era o oda la al XIV-lea Congres al PCR si 45 de ani de la "revolutia de eliberare sociala si nationala, antifascista si antiimperialista de la 23 august 1944“. Concursul a fost aprobat de tovarasa Elena Ceausescu.

Temele la care Cristian Preda s-a dovedit eminent:

"Conceptia PCR, expusa de Secretarul General al Partidului, tovarasul Nicolae Ceausescu, la sedinta Plenarei CC al PCR, a organismelor democratice si a organizatiilor de masa si obstesti din 28 noiembrie 1988 despre unitatea, continuitatea si etapele procesului revolutionar in tara noastra, despre marile transformari revolutionare ce constituie continutul si definesc specificul fiecareia dintre aceste etape“,

"Ce este partidul revolutionar al clasei muncitoare?“,

"Dialectica contradictiilor in viata sociala. Conceptia PCR a Secretarului sau General, tovarasul Nicolae Ceausescu, despre cunoasterea si solutionarea contradictiilor in socialism“.

As vrea sa imi raspundacomunistul intarziat Preda Cristian la urmatoarea intrebare:

Basescu Traian nu este un produs al ceausismului? Aud?

@Ambidextru

- si tu ce erai in '87 ?

....

Valorile ca Preda, Tr.Ungureanu,Monica Macovei,Udrea,Falca,Flutur,Stoica,Turcan,Frannkenstein si altii,condusi de Basescu si de tine,v-au dus la groapa de gunoi a istoriei.Si acolo veti ramane pentru influenta distrugatoare a vietii cetatenilor.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor