Boc: PDL are nevoie de Cristian Preda, este o valoare

Miercuri, 08 Mai 2013, ora 22:00
2190 citiri
Boc: PDL are nevoie de Cristian Preda, este o valoare

Fostul presedinte al PDL Emil Boc a declarat, referitor la posibila autosuspendare a lui Cristian Preda din partid, ca formatiunea are nevoie de europarlamentarul PDL, afirmand ca acesta este "o valoare".

"Eu cred ca fiecare membru de partid, daca are ceva de spus, sa spuna in interiorul partidului, dar in acelasi timp avem nevoie de fiecare membru de partid, inclusiv de Cristian Preda, pe care il consider a fi o valoare pentru PDL, a fost si prim-vicepresedintele partidului. Cu atat mai mult cred ca este nevoie de el in interiorul partidului", a afirmat primarul clujean, intr-o conferinta de presa, potrivit Mediafax.

Totodata, fostul premier a vorbit si despre primul an de opozitie al PDL, afirmand ca este cea mai grea perioada pentru partid.

"Cred ca toti trebuie sa punem umarul la sustinerea PDL in aceste momente grele, de opozitie. Primul an de opozitie este cel mai greu, pentru ca puterea se afla inca pe val, lumea le mai da credit, si opozitia este in fiecare zi atacata de putere prin diverse mijloace.

De aceea avem nevoie de solidaritate si de sustinerea PDL de a face opozitie reala si puternica pentru ca, fara a arata romanilor adevarata fateta a guvernarii USL, nu se face opozitie", a mai spus Emil Boc.

Cristian Preda: Iau in calcul autosuspendarea din PDL

Europarlamentarul Cristian Preda a declarat ca ia in considerare autosuspendarea din PDL. El se declara "stupefiat" si "foarte nemultumit" de situatia din partid. Preda critica intre altele faptul ca formatiunea nu are inca un Guvern din umbra.

"Iau in calcul, iau in considerare posibilitatea de a folosi un articol din statut, dandu-i un alt sens. Aceasta posibilitate de autosuspendare exista in statut, pentru a nu dauna imaginii partidului, atunci cand esti acuzat de pilda de coruptie.

Eu voi resemnifica probabil sensul acestui articol, pentru a protesta fata de abandonarea acestei misiuni pe care ne-a incredintat-o electoratul. In acest moment, asistam la un abandon al misiunii pe care o avem si nu ma pot impaca absolut deloc cu aceasta stare de lucruri!", a afirmat Preda.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Emil Boc PDL Cristian Preda, #boc, #Preda valoare PDL, #Cristian Preda autosuspendare PDL , #PDL