Boc: Ponta ia cireasa de pe tort

Miercuri, 30 Mai 2012, ora 07:32
3864 citiri
Boc: Ponta ia cireasa de pe tort
Foto: Arhiva

Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat ca nu crede nimic din ce anunta premierul Victor Ponta cu privire la masurile de supraimpozitare a veniturilor peste 4.500 de lei, precizand ca Guvernul USL realizeaza un singur lucru, ia "cireasa de pe tort".

Guvernul analizeaza impozitarea suplimentara, cu inca 16%, a sumei din pensie sau salariu care depaseste 4.500 lei /luna, sistem care ar putea fi aplicat incepand cu anul viitor si numai pentru sectorul bugetar, a declarat, marti, premierul Victor Ponta.

Boc a fost intrebat cum vede masura anuntata de prim-ministrul Victor Ponta de impozitare suplimentara cu inca 16 la suta a veniturilor din pensii sau salarii care depasesc 4.500 de lei, incepand cu 2013.

"Eu pot observa un singur lucru, acest Guvern nu face altceva decat sa beneficieze de masurile pe care noi le-am luat si sa spuna ca din 2013 face ceva, astfel incat eu nu cred nimic din ceea ce spune, pentru ca pana acum tot ceea ce le-a promis oamenilor cand erau in opozitie nu au facut nimic.

Amintiti-va cat de mult sustineau scaderea TVA, TVA redus la alimente, marirea salariului minim, eliminarea contributiilor sociale sau diminuarea acestora, toate aceste lucruri le-au spus, in mod demagogic, si acum nu le fac", a replicat Emil Boc.

Liderul PDL a mai sustinut ca acum guvernarea USL "realizeaza un singur lucru, a luat cireasa de pe tort", pe baza muncii Guvernului pe care l-a reprezentat, si a Guvernului Ungureanu.

"Masurile noastre au fost cele care au dat stabilitate Romaniei si din nefericire Guvernul Ponta o afecteaza in fiecare zi, asa cum se si in raportul euro-leu, fiind fugarit in fiecare zi de acest Guvern", a mai comentat Boc.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Emil Boc promisiuni Ponta, #Emil Boc supraimpozitare venituri, #Ponta supraimpozitare venituri , #PDL