Boc s-a scapat si a dezvaluit candidatul PD-L la Capitala

Luni, 07 Aprilie 2008, ora 19:50
6706 citiri
Boc s-a scapat si a dezvaluit candidatul PD-L la Capitala

Democrat liberalii ne tin pe jar de ceva vreme si refuza cu obstinatie sa anunte numele candidatului PD-L la Primaria Capitalei. Suspansul trebuia prelungit pana marti, cand urma sa se faca public, in sfarsit, numele candidatului. Cu toate acestea, lui Emil Boc i-a scapat (oare?), luni, numele lui Vasile Blaga. Sa fi fost o scapare involuntara sau o "greseala" voita, menita sa testeze reactia presei si a adversarilor politici? Ramane de vazut.

Cert este ca daca pe tot parcursul conferintei de presa, liderul PD-L a incercat sa evite subiectul, declarand ca "exista candidatul pentru Primaria Capitalei", dar nu poate da mai multe amanunte intrucat "tine de strategia partidului", in cele din urma el a deconspirat, fara sa vrea, nominalizarea PD-L.

La intrebarea daca Vasile Blaga va coordona campania in calitate de candidat, el a raspuns ca Blaga va avea un sef de campanie la fel cum fiecare candidat are un sef de campanie.

Pentru ca si-a dat seama ca a deconspirat candidatura, Boc a adaugat: "Daca va fi decizia respectiva, va avea fiecare sef de campanie".

"Maine (marti n.r.) la ora 12 va fi lansat candidatul oficial la primaria Bucurestiului. Acesta va fi anuntat de filiala partidului Bucuresti. In rest candidaturile partidului nostru sunt reprezentate de oameni care au sanse reale, membrii PD-L, ca sa ne ajute sa castigam cat mai multe resedinte de judet", a adaugat Emil Boc.

Presedintele PD-L a anuntat cu aceeasi ocazie ca Gheorghe Stefan este numit oficial seful filialei locale PD-L, Piatra Neamt.

"Vreau sa anunt ca Gheorghe Stefan este oficial seful PD-L Piatra Neamt. Acum ca a fost exclus din PNL poate ocupa acest post fara nici o problema", a mai adaugat Boc.

"Vineri, 11 aprilie, la ora 11.00 la Bucuresti va avea loc lansarea oficiala a tututor candidatiilor primari de la resedintele de judet si la consiliile judetene", a completat Emil Boc.

Presedintele PD-L a declarat ca Biroul Permanent National al partidului a validat candidaturile pentru primarii si consilii judetene in 36 de judete, urmand ca in cursul zilei de luni Comisia de organizare a alegerilor sa finalizeze si validarea candidatilor in celelalte judete, astfel incat marti sa fie incheiata lista.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Emil Boc, #candidatul primariei, #marti, #lansat, #PDL, #gheorghe stefan, #sef piatra neamt , #PDL