Boc: USL scade in sondaje pentru ca Romania a trecut de furtuna

Joi, 21 Iulie 2011, ora 15:21
2000 citiri
Boc: USL scade in sondaje pentru ca Romania a trecut de furtuna

Presedintele PDL Emil Boc a afirmat joi ca masurile Guvernului se concretizeaza in "tot mai multe semne bune" in economie, demonstrand, pe de o parte, salvarea Romaniei, si, pe de alta parte, minciuna "Aliantei Socialiste" si a liderilor Victor Ponta si Crin Antonescu.

"In urma aplicarii acestor masuri economice si a rezultatelor care se concretizeaza in tot mai multe semne bune in economie, care se inmultumesc din perspectiva impactului lor pozitiv, constatam ca USL si gogoasa Aliantei Socialiste se dezumfla si incepe sa scada in sondaje", a spus Boc.

Premierul a mai aratat ca, odata cu iesirea din recesiune, Romania si-a redobandit statutul de tara in care se poate investi, punctand ca acest statut tara noastra si l-a pierdut "in anul de maxima crestere economica", 2008, acuzand astfel guvernarea PNL.

Boc mai spune ca acest statut de tara in care se poate investi va avea un impact pentru fiecare cetatean, deoarece vor fi mai multe investitii in Romania, mai multe locuri de munca si mai bine platite. Nu in ultimul rand, premierul a notat rata somajului, care este sub media europeana.

"Toate aceste semne in fapt arata minciuna Aliantei Socialiste", a subliniat Boc, care a adaugat ca USL nu a sustinut masurile promovate de PDL, de coalitie si de Guvern, "masuri care au salvat economia". "Astazi s-a demonstrat mai mult ca oricand ca minciuna populista a USL are picioare scurte si tot mai multi romani isi dau seama ca aceste masuri pe care PDL a fost obligat sa le ia au salvat Romania", a mai spus Boc.

Liderul PDL a adaugat ca in acest moment Romania este mult mai bine pregatita pentru a face fata unui nou val al crizei, fata de anul 2008 "cand era complet nepregatita", insa atrage atentia ca nu este timp pentru "sampanie si sarbatori", deoarece criza nu a trecut inca.

In final, premierul a tinut sa le multumeasca romanilor ca au inteles necesitatea masurilor anticriza si au facut sacrificii. "Ei trebuie apreciati. Romania a trecut partea furtunii. Populismul lui Ponta si Antonescu cu siguranta ar fi scufundat Romania, iar PDL are obligatia sa apere Romania de acest populism", a conchis Emil Boc.

Citeste si:
Poate fi Maia Sandu o variantă pentru români? Analist: Scoate în evidență criza de leadership de la noi
Poate fi Maia Sandu o variantă pentru români? Analist: Scoate în evidență criza de leadership de la noi
Prin modestia și discursurile sale, președintele Republicii Moldova Maia Sandu se bucură de o popularitate uriașă atât la Chișinău, cât și în România, acolo unde tot mai mulți se...
Ce avere declara Sorin Oprescu când era primarul Capitalei. Artă de zeci de mii de euro cu salariu de 6.500 de lei
Ce avere declara Sorin Oprescu când era primarul Capitalei. Artă de zeci de mii de euro cu salariu de 6.500 de lei
Sorin Oprescu a fost primarul Bucureștiului începând din 2008 până în 2015, an în care a fost reținut de Direcția Națională Anticorupție după ce a primit o mită de 25.000 de euro,...