Boc: Voi castiga pentru ca am alaturi o echipa de invingatori

Duminica, 08 Mai 2011, ora 14:28
1795 citiri
Boc: Voi castiga pentru ca am alaturi o echipa de invingatori

Liderul PD-L, Emil Boc, a iesit, duminica, de la intalnirea cu membrii filialei Bucuresti optimist in ceea ce priveste sansele sale de a castiga un nou mandat la alegerile din 14-15 mai.

"Voi castiga urmatoarea competitie interna pentru ca am alaturi de mine o echipa de invingatori care s-au validat pe cantarul politic", a declarat Emil Boc la finalul intalnirii, inconjurat de Elena Udrea, Anca Boagiu, Gheorghe Flutur, Daniel Funeriu si alti lideri marcanti ai PD-L.

Emil Boc a sustinut ca motiunea sa "Romania dreapta, Romania puternica" va castiga deoarece indeplineste doua conditii esentiale: prevede continuarea modernizarii tarii si asigura succesul ramanerii la guvernare.

Premierul a reamintit cateva dintre reformele adoptate in mandatul sau, cum ar fi legea Educatiei, legea Pensiilor, a reformei sistemului administrativ sau a muncii si Dialogului social.

Intrebat de jurnalisti in ce masura se bazeaza in castigarea alegerilor pe sustinerea presedintelui Traian Basescu, Emil Boc a raspuns ca PD-L a reusit sa castige toate alegerile din ultimii ani folosind "parteneriatul de succes" dintre partid, guvern si seful statului.

Emil Boc a precizat inca o data ca votul la Conventia din 14-15 mai va fi secret, prin urmare locurile se obtin ca urmare a sustinerii acordate de reprezentantii PD-L si nu in urma unor aranjamente de culise.

"In echipa PD-L isi are fiecare locul, echipa este stabilita de Congres. Nu exista decizii in spatele usilor inchise(...)Votul este singurul element care da locul in conducerea PD-L", a precizat Emil Boc.

Intrebat daca i s-au adresat reprosuri de catre colegi, in timpul intalnirilor electorale, premierul a spus ca a primit "recomandari, nu critici", iar acestea au fost discutate deschis.

"Oricine face greseli, nimeni nu este fara greseala. Am castigat toate alegerile incepand din 2004, e dovada ca am facut mai mult bine decat am gresit", a afirmat Emil Boc.

Emil Boc si-a prezentat duminica motiunea pentru sefia partidului in fata organizatiei Bucuresti, fiind insotit de mai multi lideri centrali care il sustin in cursa, precum Ioan Oltean, Gheorghe Flutur, Roberta Anastase, Anca Boagiu, Daniel Funeriu, Raluca Turcan, Gabriel Berca, precum si presedintele PD-L Bucuresti Elena Udrea.

La eveniment a participat si fiica cea mica a sefului statului, europarlamentarul Elena Basescu.

Citeste si:
AUR ”reîncălzește” scandalul irlandezului beat care a intrat în Parlament. Ce ar fi surprins camerele de supraveghere
AUR ”reîncălzește” scandalul irlandezului beat care a intrat în Parlament. Ce ar fi surprins camerele de supraveghere
Alianţa pentru Unirea Românilor a cerut miercuri, 19 ianuarie, Ministerului de Interne, Serviciului de Protecţie şi Pază şi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 să facă...
Gabriela Firea, atac subtil la adresa lui Ciucă: „Mă bucur că mi-am îngheţat doctoratul înainte de a intra în politică”
Gabriela Firea, atac subtil la adresa lui Ciucă: „Mă bucur că mi-am îngheţat doctoratul înainte de a intra în politică”
Vicepreședintele PSD Gabriela Firea a lansat marți seară, 18 ianuarie, un atac subtil la adresa premierului Nicolae Ciucă pe subiectul posibilului plagiat al liberalului în teza de doctorat....