Boc: Vom vedea care va fi colaborarea cu Ungureanu dupa locale

Miercuri, 30 Mai 2012, ora 11:32
2272 citiri
Boc: Vom vedea care va fi colaborarea cu Ungureanu dupa locale
Foto: Facebook

Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat, marti, ca aspectele concrete ale colaborarii cu Mihai Razvan Ungureanu vor fi clarificate dupa alegerile locale, precizand ca nu stie care sunt planurile fostului premier, insa crede ca "mai are multe de spus in politica romaneasca".

Intrebat cum vede anuntul lui Ungureanu cu privire la infiintarea unui ONG care sa coaguleze zona de centru-dreapta, liderul PDL a raspuns: "Acum suntem in plina competitie electorala cu adversarii politici, urmeaza dupa locale...",transmite Romania TV, care citeaza Mediafax.

Intrebat ce sanse ii acorda lui Ungureanu prin infiintarea unei organizatii neguvernamentale, fostul premier a spus: "Nu ma pot pronunta, pentru ca nu stiu exact ce are in minte domnia sa. Pot sa afirm cu convingere ca Mihai Razvan Ungureanu reprezinta o sansa pentru dreapta romaneasca si mai are multe de spus in politica romaneasca".

Cu toate acestea, presedintele PDL considera ca fostul premier este "un bun castigat" pentru zona de dreapta. "Are perspective, are viitor, nu stiu exact forma in care (va continua cariera politica - n.red.) - n-am mai discutat in ultima vreme fiind prins in campania pentru locale. Este un bun castigat pentru dreapta romaneasca, pentru tot ceea ce reprezinta aceasta solutie de centru dreapta in Romania", a mai explicat liderul PDL.

Boc: Ponta ia cireasa de pe tort

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a declarat, luni, la B1 Tv, ca se gandeste sa constituie o asociatie, care s-ar putea numi Initiativa Civica de Centru-Dreapta, el opinand totodata ca este nevoie de o regrupare a dreptei in jurul catorva principii pe care le poate exprima si o platforma comuna.

"Este clar ca e nevoie de a retrezi interesul celor care fac parte din electoratul de centru-dreapta pentru o noua investitie de incredere, in toamna, in asa fel incat sa iasa din tacere, din rezerva si sa mearga spre vot", a spus Mihai Razvan Ungureanu.

El a apreciat totodata ca este nevoie de o regrupare a dreptei in jurul catorva principii pe care le poate exprima si o platforma comuna.

Ungureanu: Voi porni o initiativa de centru-dreapta. O asociatie, nu un partid

"Vom vedea daca acest lucru este posibil. Deocamdata, eu pornesc o initiativa. Gandul meu este ca la un moment dat sa pot oferi celor care sunt interesati de coagularea dreptei, indiferent de formula partinica, intr-un bloc de dreapta, care sa poata sparge aparentul esec in care se afla astazi aceasta jumatate de spectru electoral, o initiativa in care sa se regaseasca si cei care nu au pana acum expresie", a explicat Ugureanu.

Intrebat ce inseamna aceasta intiativa, Mihai Razvan Ungureanu a raspuns: "Un ONG, evident. Vorbim despre o organizatie non-guvernamentala, o asociatie, care s-ar putea sa se numeasca Initiativa Civica de Centru-Dreapta. Si care nu are cum sa fie partid".

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#Emil Boc ONG Mihai Razvan Ungureanu, #Emil Boc PDL ONG Ungureanu, #Emil Boc candidat alegeri locale, #alegeri locale 2012 , #PDL