Emil Boc: 2012 va fi din punct de vedere politic anul PD-L

Duminica, 03 Octombrie 2010, ora 12:05
3235 citiri
Emil Boc: 2012 va fi din punct de vedere politic anul PD-L

Premierul Emil Boc a declarat ca anul 2012 va fi anul PD-L, care va castiga alegerile locale si parlamentare, deoarece masurile dureroase aplicate acum sunt corecte, iar efectele lor vor fi resimtite pe deplin atunci, cand tara noastra va fi pe crestere economica.

"Operatiunile de acum sunt dureroase si le multumesc colegilor ca inteleg asta. Stiu ca le e greu, dar drumul este corect pentru Romania si va asigur ca vom culege rezultatele ca tara si ca partid in 2012.

Atunci vom avea o tara cu o crestere economica sanatoasa. Cred cu sinceritate ca 2012 va fi din punct de vedere politic anul PD-L, pentru ca azi facem ce trebuie si vom castiga alegerile", a spus premierul Emil Boc, la Suceava, unde il sustine pe Gheorghe Flutur, care candideaza la sefia PD-L Suceava.

Seful Executivului a reamintit ca pedelistii au luat tara cu un deficit de 5,2% suta si in plina criza economica mondiala necrutatoare, dar nu au ales sa continuie cu masurile populiste, care duceau Romania la sapa de lemn, ci au ales o cale dureroasa, dar cu efecte benefice.

"Am ales calea dureroasa pe termen scurt, dar sanatoasa pe termen mediu si lung, adica a responsabilitatii. In perioada aceasta si in cea care urmeaza vrem sa ducem banii spre ceea ce inseamna investititii, dezvoltare si locuri de munca. Pentru a ne bucura insa de rezultatele acestor masuri e nevoie sa mai trecem aceste luni dificile din 2010", a precizat democrat liberalul.

Opozitia face numai bancuri

Emil Boc a lansat un atac la adresa Opozitiei, pe care a acuzat-o ca nu e in stare sa faca un program economic valid care sa scoata tara din criza.

"Acum vedeti ce ofera Opozitia - doar glume si bancuri. La asta se pricep si asta fac in fiecare zi. Nu gasesti un program economic facut de ei care ar putea sa scoata tara din criza. Cu populisme nu scoti tara din criza. Una din ideile lansate de PSD a impozitului progresiv nu face altceva decat sa descurajeze munca si sa ii sanctioneze pe cei care muncesc.

Nu prin asemenea masuri se poate scoate tara din criza. In schimb noi ne-am asumat aceasta responsabilitate, impreuna cu Basescu, de a spune lucrurilor pe nume", a mai spus Emil Boc.

Citeste si:
Marcel Ciolacu le plânge de milă pensionarilor români: "80 la sută trăiesc cu o pensie până în 2.000 de lei"
Marcel Ciolacu le plânge de milă pensionarilor români: "80 la sută trăiesc cu o pensie până în 2.000 de lei"
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că 80 la sută dintre pensionarii români au o pensie de până în 2.000 de lei şi că pensia minimă va ajunge de la 1 ianuarie 2022 la 1.000 de...
Streinu-Cercel, despre noua variantă de coronavirus: ”Românii se comportă ca şi cum şi-ar dori să se infecteze”
Streinu-Cercel, despre noua variantă de coronavirus: ”Românii se comportă ca şi cum şi-ar dori să se infecteze”
Președintele Comisiei pentru Sănătate din Senat, Adrian Streinu-Cercel, a făcut duminică, 5 decembrie, un apel la populație să respecte măsurile de bază pentru a preveni răspândirea...