Emil Boc: Am reusit sa convingem colegii ca solutia este continuitatea

Miercuri, 20 Aprilie 2011, ora 22:26
1436 citiri
Emil Boc: Am reusit sa convingem colegii ca solutia este continuitatea
Foto: Arhiva

Presedintele PD-L, Emil Boc, a declarat, miercuri seara, la Constanta, la finalul Delegatiei Permanente a organizatiei judetene a partidului, ca a reusit sa-si convinga colegii sa-i voteze motiunea cu care candideaza la Conventia Nationala.

"Am reusit sa convingem colegii ca solutia este continuitate. Am petrecut peste trei ore pentru prezentarea motiunii "Romania dreapta. Romania puternica" si am certitudinea ca cei prezenti sunt convinsi acum ca aceasta motiune isi propune doua lucruri fundamentale: modernizarea Romaniei si ducerea acestei tari pe crestere economica si continuarea guvernarii de catre PDL alaturi de actualii parteneri si dupa 2012", a afirmat Boc.

Intrebat despre mesajul pe care-l transmite constantenilor, in mod special, in cadrul acestei campanii interne de partid, liderul PD-L a precizat ca nu a vorbit decat despre unitate.

"Mesajul este unul si acelasi. Echipa PDL-ului, echipa care a castigat toate alegerile din 2004 incoace, echipa pe care am condus-o impreuna cu colegii mei, este si va fi aceeasi echipa. Ne anima spiritul care intotdeauna a fost in PD-L si aste ne va face sa castigam si urmatoarele competitii, pentru ca este puternica, unita. Este echipa care are dusmani doar in afara. O echipa care se bate in afara cu adversarii, iar in interior suntem prieteni, chiar daca avem o competitie fair-play, o competitie fundamentata pe argumente si idei.

Intre noi exista doar puncte de vedere care sa avantajeze partidul si sa dea ce-i mai bun din el, iar batalia politica se da in afara, cu USL - acea alianta care nu face altceva decat sa incerce sa compromita orice pas de reforma si care se inversuneaza pe zi ce trece, in masura in care semnele bune din economie incep sa se confirme", a declarat Emil Boc.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Emil Boc congres PDL, #solutia continuitate PDL , #PDL