Emil Boc exclude o eventuala scindare a PD-L

Vineri, 06 Mai 2011, ora 08:41
1901 citiri
Emil Boc exclude o eventuala scindare a PD-L

Presedintele PD-L, Emil Boc, a declarat joi seara, la Baia Mare, ca este exclusa o scindare a partidului, chiar daca exista un numar de candidaturi anuntate pentru alegerile de la Conventia Nationala din 14-15 mai.

"De scindare in nici intr-un caz nu poate fi vorba. Poate fi vorba de un partid si o echipa mult mai puternice dupa congres, care va legitima conducerea partidului, echipa care va castiga urmatoarele batalii electorale, modernizand in continuare aceasta tara", a spus presedintele PD-L.

Emil Boc, despre Blaga: Suntem prieteni si colegi

El a afirmat ca are sustinerea prin a semnatura venita din partea a 33 de presedinti de organizatii din tara, a majoritatii parlamentarilor, primarilor de municipiu, presedintilor de consilii judetene.

Sprijinul, a spus Emil Boc, se va exprima prin vot la Conventia Nationala si este doar o chestiune de timp. Intrebat despre posibilitatea ajungerii in opozitie a PD-L in anul 2012, Boc a raspuns ca exclude asa ceva. "Cu un asemenea partid pe care-l am astazi si pe care-l vom avea in continuare dupa 15 mai, nu ma vad decat castigator", a declarat Emil Boc.

#scindare PDL, #Emil Boc presedinte PDL, #congres PDL , #PDL