Emil Boc: Minoritatile ne-au lucrat pe la spate

Vineri, 27 Aprilie 2012, ora 16:16
4263 citiri
Emil Boc: Minoritatile ne-au lucrat pe la spate
Foto: Digi 24

Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat, vineri, dupa trecerea motiunii impotriva Guvernului Ungureanu, ca regreta ca grupul minoritatilor "i-a lucrat pe la spate".

"Daca minoritatile n-ar fi votat pentru adoptarea motiunii, atunci Guvernul Ungureanu nu ar fi cazut. Mi se pare incorect sa nu fie fairplay cu partenerii lor. Imi pare rau ca ne-au lucrat pe la spate", a declarat Emil Boc, potrivit Digi 24.

Guvernul Ungureanu a cazut - Ponta, propunerea USL de premier - LIVE

El a precizat ca minoritatile trebuiau sa isi exprime nemultumirile in cadrul discutiilor din Coalitie, fiind dezamagit ca acestia au spus ca vor vota impotriva motiunii de cenzura, insa au facut exact opusul.

"Este o lipsa de eleganta, deoarece au venit in Parlament si au spus ca sustin PDL-ul, iar apoi ne-au infipt cutitul in spate. In politica romaneasca se prefera sa se spui una si sa faci alta", a completat Emil Boc.

Presedintele PDL a tinut sa le multumeasca partenerilor din UDMR si din UNPR pentru ca s-au tinut de promisiune.

"Romania mai are de lucrat pana cand va ajunge la eleganta politicii europene. Oportunismul si traseismul au dus la votarea motiunii. Astfel, imi asum acest esec", a conchis Emil Boc.

Guvernul condus de Mihai Razvan Ungureanu a picat, vineri, in urma motiunii de cenzura depusa de Opozitie, cu 235 de voturi, desi erau necesare 231 de voturi.

#Emil Boc minoritati motiune cenzura, #Emil Boc minoritati Guvern Ungureanu, #Emil Boc minoritati, #declaratii Guvern Ungureanu picat , #PDL