Emil Boc: Nu intentionez sa candidez la presedintia partidului

Vineri, 18 Ianuarie 2013, ora 19:29
1812 citiri
Emil Boc: Nu intentionez sa candidez la presedintia partidului

Fostul presedinte al PDL Emil Boc a declarat ca nu va candida inca o data pentru aceasta functie, implicandu-se insa in continuare in sustinerea partidului.

Primarul municipiului Cluj-Napoca sustine ca va ramane "un pedelist pur sange", insa preocuparea sa de baza va fi doar primaria pe care o conduce.

"Evident, preocuparea mea de baza este Primaria Cluj-Napoca, dar voi pune umarul la ceea ce inseamna PDL. Nu intentionez sa candidez la presedintia partidului, dar asta nu inseamna ca nu voi pune umarul sa sustin partidul in orice demers pe care il va decide in orice for al lui. Sunt si voi ramane un pedelist pur sange si ma voi implica in sustinerea partidului", a afirmat fostul premier, citat de Evenimentul Zilei.

Comentariile sale au fost facute ca urmare a declaratiilor de joi seara ale deputatului PDL Elena Udrea, care a sugerat ca ar fi bine ca Emil Boc sa revina in conducerea PDL.

Udrea, despre solutiile pentru conducerea PDL: Boc, Basescu...

Elena Udrea considera ca fostul presedinte al PDL Emil Boc ar trebui sa revina in fruntea democrat-liberalilor, inaintand pentru aceasta functie si un alt nume: presedintele Traian Basescu.

"Ar trebui ca Emil Boc sa candideze in conducerea partidului. E un politician convingator care aduce voturi. Sa-l lasi in afara conducerii e o pierdere. Eu mi-as dori sa se intoarca si sa fie in conducerea partidului", a spus fostul ministru al Turismului.

#Emil Boc candidatura presedintie PDL, #Emil Boc presedinte PDL, #Elena Udrea Emil Boc presedinte PDL , #PDL