Emil Boc si-a depus candidatura: Aveti incredere ca stiu ce am de facut! (Video)

Luni, 11 Aprilie 2011, ora 13:22
3332 citiri
Emil Boc si-a depus candidatura: Aveti incredere ca stiu ce am de facut! (Video)
Foto: Antena3

Emil Boc si-a depus candidatura pentru un nou mandat de presedinte al PD-L, luni, la sediul central al partidului, cu motiunea "Romania dreapta, Romania puternica".

Alaturi de Emil Boc au putut fi zariti Teodor Baconschi, Elena Udrea, Elena Basescu, Roberta Anastase, Theodor Stolojan, Gabriel Berca, Andreea Paul Vass, Gheorghe Stefan, Valeriu Tabara, Silviu Prigoana, Mihai Stanisoara sau Daniel Funeriu, numerosi alti lideri centrali si locali ai PD-L.

"De ce candidez? In primul rand, doresc ca impreuna cu PD-L sa ducem Romania pe crestere economica si romanii sa resimta in buzunare aceasta crestere(...) Candidez cu doua obiective foarte clare: mentinerea PD-L la guvernare si castigarea alegerilor locale si parlamentare din 2012 si in consecinta continuarea guvernarii.

Stim ce avem de facut pentru a castiga alegerile, am castigat toate alegerile pana acum. Aveti incredere ca stiu ce trebuie facut sa castigam si celelalte obiective electorale", a declarat Emil Boc.

Premierul a cerut un nou mandat de presedinte PD-L pentru a putea desavarsi reformele incepute si pentru "a face o Romanie puternica".

"Cred intr-o Romanie care sa performeze", a mai spus Emil Boc in fata sustinatorilor sai, precizand ca va candida impreuna cu o echipa care "imbina maturitatea cu tineretea" si in care pot fi gasite numeroase personalitati care au fost confirmate prin vot direct.

"Am fost si sunt un om de echipa. Voi fi garantul echipei PD-L, singura care ne poate duce la castigarea alegerilor", a mai spus Emil Boc in aplauzele celor prezenti.

Coordonatorul echipei care a elaborat motiunea cu care candideaza Emil Boc a fost vicepresedintele Valeriu Stoica.

Tot luni isi depun candidatura si ceilalti doi pretendenti la fotoliul de presedinte PD-L, Vasile Blaga si Theodor Paleologu.

Comisia de organizare a Conventiei Nationale a PD-L a analizat, luni dimineata, forma motiunilor si indeplinirea tuturor conditiilor formale prevazute in Statutul partidului, mai precis existenta unui lider al motiunii si numele a cel putin 35 de sustinatori din randul membrilor de partid.

Noua conducere a PD-L va fi aleasa la Conventia Nationala convocata in zilele de 14 si 15 mai. Alegerile vor fi uninominale, atat pentru functia de presedinte, cat si pentru cele patru functii de prim-vicepresedinte, pentru secretarul general si cei 15 vicepresedinti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Emil Boc alegeri PDL, #Boc depus candidatura, #Boc presedinte PDL , #PDL
Comentarii
Poza un cetatean european
un cetatean european
rank 5
Asa cum si-a depus candidatura, asa va si disparea, cu partid cu tot.