Fostul lider PDL Emil Boc sustine ca nu este interesat de alte partide

Miercuri, 15 Mai 2013, ora 16:56
1611 citiri
Fostul lider PDL Emil Boc sustine ca nu este interesat de alte partide

Fostul presedinte al PDL Emil Boc nu este tentat sa plece intr-o alta formatiune si nici nu stie de colegi de-ai sai care ar dori sa paraseasca Partidul Democrat Liberal.

El a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca nu detine informatii despre membri ai PDL care ar vrea sa se inscrie in Partidul Popular.

"Nu stiu, eu sunt membru al PDL si sunt interesat de consolidarea PDL ca partid de opozitie, care este cea mai importanta prioritate din punct de vedere politic pentru mine. Am auzit zvonuri la televizor despre acest subiect, dar nu am detalii, nu am fost contactat. Nu ma tenteaza si preocuparea mea de baza este legata de PDL", a mentionat Emil Boc.

Consilier prezidential: Partidul Popular o sa apara peste cateva zile (Video)

Consilierul prezidential Gabriel Berca a anuntat ca "foarte repede" o sa apara Partidul Popular, punctand ca este o decizie a "colegilor din Parlament", pentru ca este necesara constituirea unui grup parlamentar.

"Asta este o decizie si a colegilor din Parlament, pentru ca este necesara constituirea unui grup parlamentar. Sunt oameni in PDL, eu am plecat din PDL, dar sunt oameni din partid care nu accepta starea de lucruri de astazi", a spus Berca marti seara la postul B1 tv.

El a subliniat ca nu este vorba despre o transformare a fundatiei Miscarea Populara in partid, precizand ca nu se poate merge in alegeri cu o fundatie.

Berca a confirmat faptul ca lansarea respectivei initiative are legatura cu Partidul Popular al carui presedinte este Costel Caras.

"Sunt discutii intre parlamentari care doresc altceva. Nu se stie daca mai sunt si de la alte partide. Eu stiu ca in PDL exista o mare nemultumire in acest moment si sunt oameni care vor sa aiba cariera politica in continuare si vor sa faca politica altfel decat se face acum in PDL", a adaugat Berca.

Consilierul presedintelui a mai declarat ca el sustine aparitia Partidului Popular. Berca a dat asigurari ca presedintele Traian Basescu nu s-a implicat in "coagularea" parlamentarilor ce vor face parte din Partidul Popular.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Emil Boc plecare PDL, #Emil Boc plecari PDL, #membri PDL Miscare Populara, #Gabriel Berca Partid Popular , #PDL