Igas il vrea pe Boc pentru candidatura PDL la prezidentiale

Miercuri, 09 Ianuarie 2013, ora 15:03
2273 citiri
Igas il vrea pe Boc pentru candidatura PDL la prezidentiale
Foto:Facebook/Emil Boc

Vicepresedintele PDL Traian Igas a declarat, miercuri, ca personal considera ca un potential candidat la Presedintie in 2014 din partea partidelor de dreapta este Emil Boc, "un om de o integritate morala deosebita, care se bucura si de apreciere la nivelul Europei si in PPE".

Igas a spus ca Romania are nevoie in 2014 de un presedinte care sa reprezinte tara pe principii de dreapta pentru o mai buna integrare in spatiul european, avand in vedere ca in viitorul apropiat si indepartat Europa va fi condusa de oameni de dreapta.

El a adaugat ca ramane de vazut in perioada imediat urmatoare pe cine va sustine PDL la Presedintie dupa ce va face analiza cu maxima atentie al potentialilor candidati pe baza sondajelor si a perceptiei in interiorul partidului.

"Dati-mi voie sa cred ca un potential candidat in interiorul partidelor de dreapta eu il vad pe Emil Boc, un om care este de o integritate morala cum putini oameni din Romania sunt dupa ce au trecut prin functii importante si au ramas neatinsi si nepatati, cum a ramas Emil Boc. El se bucura si de apreciere la nivelul Europei si in Partidul Popular European. Este o parere personala a mea, acum, la inceput de 2013", a precizat Igas.

El a spus ca desemnarea candidatului la Presedintie pentru 2014 trebuie facuta cel tarziu pana la mijlocul acestui an.

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, a declarat, marti, ca PDL are evident responsabilitatea pentru ca in perioada urmatoare sa-si desemneze un candidat la Presedintie, dar trebuie stabilite mai intai criteriile pentru cel mai bun candidat si acesta trebuie sa fie din partea dreptei.

#Boc candidat prezidentiale, #Igas Boc PDL , #PDL