Ioan Oltean vrea ca Emil Boc sa aleaga: ori seful PD-L, ori seful Guvernului

Miercuri, 29 Decembrie 2010, ora 18:14
690 citiri
Ioan Oltean vrea ca Emil Boc sa aleaga: ori seful PD-L, ori seful Guvernului

Vicepresedintele PD-L Ioan Oltean considera ca Emil Boc ar trebui sa aleaga intre functia de presedinte al PD-L si cea de sef al Guvernului, pentru a indeparta presiunea care exista in partid.

"Personal, militez pentru separarea functiei politice de functia guvernamentala, pentru a lua acea presiune de pe prim-ministru, acea presiune a opiniei publice, si a o transfera in ultima instanta si pe partidul aflat in arcul guvernamental sau aflat ca principal partid de guvernare", a spus liderul PD-L Bistrita-Nasaud pentru RFI.

Desi vrea o reorganizare in PD-L, acesta a laudat insa activitatea Guvernului Boc, considerand ca a incheiat anul in forta, prin masurile pe care a reusit sa le impuna.

"Guvernul Boc a incheiat in forta anul 2010, pentru ca, in cea mai mare parte, proiectele pe care si le-a propus si actele normative care trebuiau adoptate pentru punerea in aplicare a reformei au fost adoptate: salarizarea, pensionarea, bugetul pe anul 2011. Guvernul si-a realizat in cea mai mare parte ceea ce si-a propus. Singura insatisfactie majora este ca pana la aceasta data, Curtea Constitutionala nu s-a pronuntat in legatura cu legea invatamantului", a mai declarat Oltean.

Acesta a asigurat ca nu va mai fi nevoie de noi taieri de salarii in anul care vine, iar Guvernul se va concentra pe investitii si alocarea de resurse pentru refacerea economica.

Citeste si:
PSD intenționează să depună moțiunea de cenzură marți, indiferent de decizia CCR
PSD intenționează să depună moțiunea de cenzură marți, indiferent de decizia CCR
Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a declarat că social-democraţi vor depune marţi moţiune de cenzură, indiferent de decizia Curţii Constituţionale cu privire demersul similar...
La umbra erei Merkel: Germania, rezultatele scrutinului, românii
La umbra erei Merkel: Germania, rezultatele scrutinului, românii
Încotro o ia Germania la finele erei Merkel? Cine o va conduce și ce mesaj transmite poporul german prin rezultatele alegerilor? Cum stă cea mai amplă putere economică europeană cu erodarea...
Sursa: Ziare.com