Pe cine sustine Emil Boc la sefia PDL

Miercuri, 27 Februarie 2013, ora 15:53
3194 citiri
Pe cine sustine Emil Boc la sefia PDL
Foto: Cronica Romana

Fostul lider al PDL Emil Boc a declarat, miercuri, ca o sustine pe Elena Udrea la sefia formatiunii, pentru ca este "bine ancorata in partid", el spunand, totodata, ca Monica Macovei ar fi un "candidat exceptional" la alegerile prezidentiale din 2014.

Emil Boc a declarat, intr-o conferinta de presa, ca este binevenita candidatura Monicai Macovei la presedintia PDL pentru ca trebuie sa existe alternative.

"E binevenita candidatura Monicai Macovei la presedintia PDL, este bine sa fie alternative pentru ca delegatii la Conventia Nationala sa poata decide in cunostinta de cauza. Din punctul meu de vedere, voi sustine acel candidat care va realiza mai multe obiective: va aduce partidul la guvernare in 2016, va realiza o opozitie de fier, dura, la baioneta la actualul Guvern Ponta, va conserva electoratul de dreapta al PDL si sa atraga in continuare electorat si sa pastreze electoratul pe care presedintele Romaniei il are", a afirmat fostul lider al PDL.

El a spus ca "exista o suprapunere de electorat" intre PDL si Traian Basescu, iar "orice ruptura a parteneriatului" ar fi in dezavantajul democrat-liberalilor.

Fostul lider democrat-liberal a mai spus ca o sustine pe Elena Udrea la sefia PDL, considerand ca aceasta este "bine ancorata" in partid: "O sustin pe Elena Udrea la presedintia PDL si cred ca Monica Macovei ar fi un candidat exceptional, redutabil, la Presedintia Romaniei in 2014. Elena Udrea are avantajul ca este bine ancorata in partid si are o buna relatie cu filialele".

Conventia Nationala a PDL, la care urmeaza sa aiba loc alegeri interne, va avea loc in 23 martie. Pana acum si-au anuntat candidaturile la sefia PDL Vasile Blaga, Elena Udrea si Monica Macovei.

Eveniment Quarterly Report

Traseismul, boala incurabilă a politicii românești. Toate partidele parlamentare au deschis porțile pentru trădători
Traseismul, boala incurabilă a politicii românești. Toate partidele parlamentare au deschis porțile pentru trădători
Cu doar câteva luni înainte de maratonul celor patru rânduri de alegeri din 2024, partidele parlamentare au început să îmbrățișeze fenomenul traseismului politic și au deschis ușa, cu...
Primarul Nicușor Dan anunță că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă FOTO
Primarul Nicușor Dan anunță că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă FOTO
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunțat duminică, 24 septembrie, că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă. Administraţia Străzilor Bucureşti execută, în prezent, reparaţii...
#Boc sustine Udrea PDL, #Boc Udrea presedintie PDL, #Boc Macovei candidat presedintie , #PDL