Udrea, Stolojan si Anastase isi anunta sustinerea pentru Boc la presedintia PD-L (Video)

Luni, 14 Martie 2011, ora 11:22
2485 citiri
Udrea, Stolojan si Anastase isi anunta sustinerea pentru Boc la presedintia PD-L (Video)
Foto: Arhiva

Ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea, a anuntat prin postari pe Twitter si Facebook ca il sustine pe Emil Boc la presedintia PD-L, iar prim-vicepresedintele Theodor Stolojan si presedinta Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, au facut, luni, anunturi similare.

"Am spus intotdeauna ca, daca domnul Boc va candida, il voi sustine", a declarat Stolojan la intrarea la sedinta BPN.

In schimb, Elena Udrea a facut anuntul duminica seara, pe Twitter. "Bine ca s-au lamurit lucrurile. Boc va candida la presdintia PD-L. Am ajuns acasa. A fost o zi lunga. Am semnat in aceasta seara pentru sustinerea candidaturii lui Emil Boc la presedintia PD-L", a scris liderul PD-L Bucuresti.

De asemenea, Udrea a facut anuntul si pe Facebook: "Am gasit candidatul pentru presedintia PD-L care corespunde cerintelor mele. Un candidat care a fost ales intr-o functie publica prin vot direct, care nu a fost niciodata banuit de coruptie si care este dispus sa lupte pentru partid. In aceasta seara am semnat pentru sustinerea candidaturii la presedintia PD-L a lui Emil Boc. Oricat m-am straduit, nu am fost prima, multi colegi semnasera inaintea mea".

Si presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, si-a anuntat luni sustinerea pentru Emil Boc. "Da, am semnat. Am fost langa Emil Boc tot anul trecut, si in cele mai grele momente, in care si-a asumat masurile necesare pentru Romania. Nu pot sa fiu in alta parte", a declarat Roberta Anastase, citata de Mediafax.

Prim-vicepresedintele PD-L Adriean Videanu a parut insa sa nu stie despre deschiderea acestor liste de sustinatori.

"Eu nu stiu sa fi aparut o lista scrisa care sa fie supusa semnarii(...) Asteptam anuntul oficial. Imi voi contura o opinie in momentul in care se anunta oficial candidaturile, eu vreau sa vad dimensiunea economica a fiecarei motiuni in parte, ma intereseaza acest aspect", a declarat Adriean Videanu luni, inainte de inceperea sedintei BPN a PD-L.

Nici Ioan Oltean nu a dorit sa le dezvaluie jurnalistilor ce candidat va sustine pentru sefia PD-L. "Discutam dupa miercuri incolo, dupa motiunea de cenzura. (...) Pana atunci nu cred ca cineva isi va anunta candidatura. Nu m-am gandit pe cine voi sustine, ma gandesc cum sa scapam de motiunea de cenzura", a declarat Ioan Oltean inainte de BPN-ul de luni, precizand insa ca orice membru marcant al PD-L care vine cu un program serios are sanse de castig.

Conform presei, Emil Boc si Vasile Blaga si-au anuntat colegii, in cadrul intalnirii avute duminica intre liderii PD-L si Traian Basescu, ca vor candida pentru presedintia partidului la Conventia Nationala a PD-L care va avea loc pe 14 mai.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Boc presedintie PDL, #alegeri PDL, #Udrea sustinere Boc, #candidaturi presedinte PDL , #PDL
Comentarii
Poza Kiatra-Neamt
Kiatra-Neamt
rank 5
CLANUL INTERLOP -UDREA -STOLOJAN isi sustin ARGATUL INTERLOPULUI care este chirias la Cotroceni...
I
I.E.Feher
rank 1
"Conform presei, Emil Boc si Vasile Blaga si-au anuntat colegii, ca vor candida pentru presedintia partidului"