"Unitate si prietenie", noul slogan in PD-L

Luni, 28 Martie 2011, ora 18:48
1013 citiri
"Unitate si prietenie", noul slogan in PD-L

Premierul Emil Boc le-a spus, luni, senatorilor PD-L ca partidul are nevoie de "unitate si prietenie", adaugand ca va ramane prieten cu Vasile Blaga, contracandidatul sau la sefia PD-L, indiferent de cine va castiga alegerile.

Premierul Emil Boc a participat luni la sedinta grupului PD-L din Senat sub pretextul stabilirii prioritatilor legislative ale partidului in perioada urmatoare. In realitate, presedintele partidului a venit la brat cu Vasile Blaga pentru a le transmite senatorilor mesaje mobilizatoare de strangere a randurilor.

"E nevoie de unitate si prietenie in partid. Adversarii nostri sunt in afara PD-L. Noi (n.red- Emil Boc si Vasile Blaga) vom ramane la fel de prieteni ca si pana acum indiferent cine va castiga", le-a spus premierul senatorilor sai, au declarat pentru Realitatea.net surse participante la discutii.

Potrivit acestora, atmosfera a fost surprinzator de pasnica avand in vedere tensiunile din ultima vreme dintre cele doua tabere. Singurul care a avut ceva de reprosat a fost senatorul Radu F. Alexandru, deranjat de metodele prin care oamenii lui Boc au inceput sa stranga semnaturi, respectiv santaj si amenintari cum s-a intamplat in cazul lui Bogdan Cantaragiu de la organizatia sectorului 1 Bucuresti.

"Sunt sigur ca asta nu a inceput de la dumneavoastra, dar au fost niste oameni care va sustin care au procedat in felul asta incorect si nedemocrat", a subliniat Radu F. Alexandru.

In replica, Boc a admis ca "nu s-a procedat corect" si a promis ca nu "vor mai exista astfel de situatii". Vasile Blaga a profitat de context pentru a-si intepa adversarul, care s-ar fi inconjurat de oamenii noi, fara exprienta in partid si care nu stiu ca veteranii se respecta reciproc chiar si in competitii.

"Sunt unii in echipa care au venit mai de curand si care probabil vor sa plece mai repede", a amenintat secretarul general al PD-L, fara sa pronunte insa vreun nume.

Citeste mai multe despre "Unitate si prietenie", noul slogan in PD-L pe Realitatea.net.

Citeste si:
Cine este Marian Neacșu, omul trimis de PSD la secretariatul guvernului. Condamnat pentru conflict de interes și organizatorul puciului anti-Dragnea
Cine este Marian Neacșu, omul trimis de PSD la secretariatul guvernului. Condamnat pentru conflict de interes și organizatorul puciului anti-Dragnea
Vicepreședintele Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) Marian Neacșu a fost numit de către PSD, partid din care a făcut parte timp de 20 de ani, în postul de...
Premierul Nicolae Ciucă a adus la Palatul Victoria doi foști consilieri de la Ministerul Apărării
Premierul Nicolae Ciucă a adus la Palatul Victoria doi foști consilieri de la Ministerul Apărării
Doi consilieri de stat au fost numiţi joi, 2 decembrie, în Cancelaria premierului Nicolae Ciucă. Este vorba despre Gheorghiţă Agafiţei și Daniel Anghel. Deciziile privind numirea celor...