Va mai fi sau nu fuziune? Greii PDL il avertizeaza pe Iohannis: A facut primul pas spre esec!

Sambata, 28 Iunie 2014, ora 19:53
6415 citiri
Va mai fi sau nu fuziune? Greii PDL il avertizeaza pe Iohannis: A facut primul pas spre esec!

Fostul presedinte al PDL Emil Boc a declarat, sambata, ca nu ar renunta la numele formatiunii, in cazul aliantei cu PNL, deoarece partiul sau are un blazon de aparat. Si Cezar Preda a spus ca presedintele PNL, Klaus Iohannis, va avea probleme cu PDL-ul de acum inainte. De asemenea, si Ioan Oltean a contestat declaratia primarului Sibiului.

"Nu fac parte din nicio structura de conducere a partidului, cu alte cuvinte parerea mea nu conteaza. Punctul meu de vedere este si ramane ca PDL are un blazon de aparat, a dat de doua ori presedintele Romaniei, a dat vreo trei primari generali ai Capitalei, a avut Guvern si din acest punct de vedere cred ca nu ar trebui stearsa cu buretele istoria Partidului Democrat Liberal.

O solutie de comasare, nu prin absorbtie, ci de comasare cu un nume nou ar fi solutia rezonabila pentru ceea ce inseamna, din punctul meu de vedere, strict personal, viziunea PDL", a spus Emil Boc.

Congresul liberalilor: Iohannis e noul presedinte. Fuziunea cu PDL se va numi PNL. Antonescu vrea la Cotroceni

Acesta a adaugat insa ca decizia si responsabilitatea unei asemenea decizii revin conducerii partidului. Emil Boc a fost timp de sapte ani presedintele PDL, aminteste Agerpres

Cezar Preda: De astazi va avea o problema cu PDL-ul

"Nu stiu cine i-a promis domnului Iohannis si nu stiu cine l-a mandatat sa preia PDL la cheie, dar de astazi va avea o problema cu PDL-ul. Domnia sa, care se pricepe la afaceri imobiliare, vede fuziunea cu PDL la fel cum se pricepe mai bine.

Adica PNL cel vechi deja executat silit pentru datorii la chirii si datorii de campanie se pricopseste cu partidul la cheie care, la Buzau, are doua sedii proprii si toate datoriile sunt achitate la zi", a spus Cezar Preda, pentru Agerpres

Antonescu se vrea candidat la Cotroceni: Cum explica faptul ca-i face concurenta lui Iohannis

Ioan Oltean: Aceasta declaratie a lui Iohannis este un pas spre esecul fuziunii

Nemultumit de ceea ce a spus Klaus Iohannis este si Ioan Oltean, vicepresedinte PDL.

"Aceasta declaratie a lui Iohannis este un pas spre esecul fuziunii. Nu stiu pe ce se bazeaza Klaus Iohannis. Nimeni dintre cei care fac parte din comisie nu mi-au confirmat ca au cazut de acord. E un lucru foarte important ca sa poata fi rezolvata atat de simplu si anuntata intr-un cadru atat de festiv", a spus Oltean la Digi 24.

Klaus Iohannis, noul presedintel al Partidului National Liberal, a anuntat sambata ca PDL a acceptat ca partidul care va aparea in urma fuziunii dintre cele doua formatiuni sa se numeasca PNL, iar Congresul a aprobat fuziunea acestora.

Citeste si:
Cum au ajuns PSD și UDMR să insiste pentru modificarea Constituției ca președintele să fie ales de Parlament
Cum au ajuns PSD și UDMR să insiste pentru modificarea Constituției ca președintele să fie ales de Parlament
PSD și UDMR au reînviat în ultima săptămână discuția privind modificarea Constituției, mai exact pe subiectul alegerii președintelui, fiind în favoarea modelului de republică...
MAE atenționează Ungaria după ce noul președinte și-a asumat dreptul de reprezentant al tuturor maghiarilor: ”Astfel de declaraţii nu corespund standardelor europene”
MAE atenționează Ungaria după ce noul președinte și-a asumat dreptul de reprezentant al tuturor maghiarilor: ”Astfel de declaraţii nu corespund standardelor europene”
Ministerul Afacerilor Externe a reacționat vineri seară, 20 mai, după o postare a preşedintelui Ungariei, Katalin Novak, în care a transmis că prioritatea sa este să îi reprezinte pe toţi...