Vezi care sunt prioritatile conducerii PD-L

Luni, 16 Mai 2011, ora 08:10
1529 citiri
Vezi care sunt prioritatile conducerii PD-L
Foto: Ziare.com

Presedintele PD-L, Emil Boc, a afirmat in noaptea de duminica spre luni, dupa incheierea Conventiei Nationale, ca principalele prioritati ale noii conduceri a partidului sunt continuarea modernizarii Romaniei si castigarea alegerilor din 2012.

"Principala responsabilitate a noii conduceri este aceea de a continua eforturile de modernizare a tarii, astfel incat cei in slujba carora ne-am pus activitatea politica, cetatenii, oamenii, sa resimta in vietile lor faptul ca PD-L guverneaza Romania si promoveaza acele politici care, dupa doi ani grei, sa vina sa aduca atat de mult dorita prosperitate pe care o asteptam incepand cu sfarsitul acestui an si mai ales anul viitor.

Pentru ca, dupa cum s-a putut constata, stoparea declinului economic nu mai este o vorba, este o realitate. (...) Dar suntem constienti ca iesirea din recesiune este doar primul pas pentru iesirea tarii din criza", a spus Boc.

Presedintele PD-L a accentuat ca cea mai dificila responsabilitate va fi castigarea competitiilor electorale din 2012.

"Actuala conducere are si sarcina dificila de a mentine PD-L ca partid al invingatorilor in politica. Pentru asta trebuie sa continuam acea politica pe care am facut-o din 2004 incoace, si anume politica rezolvarii problemelor oamenilor. Avem o competitie grea cu Alianta Socialista, sunt mai increzator ca niciodata ca prin noua echipa pe care mi-a oferit-o Conventia Nationala putem sa mentinem in continuare in opozitie Alianta Socialista si sa recastigam in 2012 votul romanilor", a explicat liderul democrat-liberalilor.

"Am iesit intariti din alegerile interne, nimeni si nimic nu poate dezbina acest partid. Am fost, suntem si vom ramane un partid de invingatori", a concluzionat Emil Boc.

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#Emil Boc prioritati PDL, #Emil Boc PDL, #Emil Boc presedinte PDL , #PDL