Andreea Vass Paul prezinta "Cele patru dimensiuni ale feminitatii romanesti"

Marti, 16 Martie 2010, ora 17:53
2207 citiri
Andreea Vass Paul prezinta "Cele patru dimensiuni ale feminitatii romanesti"

Consilierul economic al premierului Emil Boc, Andreea Vass Paul, este una dintre cele 100 de femei care au prezentat "Cele patru dimensiuni ale feminitatii romanesti".

Cartea "Cele patru dimensiuni ale feminitatii romanesti" este un proiect al Fundatiei Monicai Tatoiu, "Noi citim", si va avea lansarea marti, incepand cu ora 17:00, la Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, iar pe 20 martie la Cluj Napoca.

"E un proiect unic, credem, in Romania, dedicat femeilor. Am fost selectata de catre doamna Monica Tatoiu, Presedinta Fundatiei 'Noi citim' si initiatoarea acestui proiect, sa fac parte din grupul celor 100 de romance care au raspuns la patru calupuri de intrebari mari si late structurate in patru mini-esee despre relatiile esentiale din existenta unei femei: relatia cu sine, cu familia, cu profesiunea si cu divinitatea. Doamnele provin din toata Romania: scriitoare, profesori universitari, actrite, femei care s-au remarcat in comunitatea din care fac parte", se arata intr-un comunicat al Andreei Vass Paul.

Cele patru dimensiuni despre care este vorba sunt:

1. "Eu cu mine. Relatia cu mine insami: Cum sunt eu? Cum imi definesc personalitatea? Ce fac pentru a-mi potenta calitatile si cum lucrez cu defectele mele? Cum reactionez cand imi este bine? Dar atunci cand sunt trista? Cum as fi daca as putea sa ma inventez?".

2. "Eu in relatia cu familia mea: Mama,tata,copilaria: Cat de importanta este copilaria in evolutia noastra ulterioara? Ce inseamna sa fii o mama buna? Eu si parintii mei. Ce astept de la copii mei? Ce inseamna casnicia pentru mine? Ce inseamna copiii pentru mine? Cum arata o sarbatoare in familia mea?".

3. "Eul, cariera si relatiile sociale: Cat de importanta este cariera pentru mine? Cum o definesc? Cum relationez la serviciu? Cum conduc? Cum ma subordonez? Ce fac foarte bine? Unde mai am de invatat? Definitia persoanala a unei vieti de succes. Unde si cum va vad peste 10 ani. Ce imi doresc sa realizez si nu am realizat inca".

4. "Eu si Dumnezeu, Universul, Transcedentalul: Cum vad eu: Spiritualitatea. Valorile. Cartile. Morala. Iubirea fata de semeni. Bunul simt. Iubirea. Gelozia. Ura".

Cartea a fost publicata in martie 2010, de catre Editura Pro Lex, in limba romana, urmand ca intr-un interval scurt de timp sa fie tradusa si in limba engleza.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Andreea Vass Paul, #patru dimensiuni feminitate romanesti , #premier