Boagiu: Cine a zis ca demisioneaza Boc?

Miercuri, 25 Mai 2011, ora 07:40
1059 citiri
Boagiu: Cine a zis ca demisioneaza Boc?
Foto: bucurestifm.ro

Vicepresedintele PDL Anca Boagiu a subliniat marti seara ca subiectul plecarii lui Emil Boc din fruntea Guvernului nu se afla pe agenda partidului.

"Cine v-a zis ca demisioneaza domnul Emil Boc? Este sustinut de partidul din care face parte, partid care l-a sustinut in alegerile care tocmai s-au incheiat, avem o reforma de dus mai departe (...) nu este punctul nostru in agenda aceasta discutie", a sustinut Boagiu, la B1Tv.

"Deciziile, cand le luam, le vom comunica, deocamdata nu este agenda noastra aceasta", a insistat ea.

Secretarul general al PDL Ioan Oltean a afirmat marti ca discutiile despre schimbarea premierului reprezinta, deocamdata, doar "diversiuni ale Opozitiei".

"Sunt diversiuni deocamdata, cel putin in ce priveste schimbarea premierului. Sunt diversiuni ale opozitiei care doreste sa tulbure apele mai mult decat le-au tulburat pana acum", a spus Oltean, adaugand ca "remanierea nu se discuta, o face premierul".

Premierul Boc a dat de inteles marti ca nu-si va depune mandatul, aratand ca "Romania are Guvern, Guvernul are prim-ministru", iar Coalitia este stabila.

Plecand de la Ministerul Muncii, Boc a fost rugat sa comenteze "zvonurile" ca ar urma sa-si depuna mandatul. "Haideti sa lamurim aceste aspecte clar si direct: Romania are Guvern, Guvernul are prim ministru, Coalitia este stabila si lucrurile merg mai departe. Deci pentru fiecare problema avem o solutie.

Inclusiv cu ceea ce s-a intamplat azi in Parlament (legea privind dispobibilizarile din MAI, n.r.). Si, din acest punct vedere, alte comentarii nu mai fac", a replicat el. Premierul a mai fost intrebat inca o data daca isi depune mandatul. "Eu cred ca am fost foarte clar si explicit", a adaugat el.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Boagiu Boc demisie Guvern , #premier
Comentarii
Poza adevar
adevar
rank 1
Asa oameni buni trebuia sa fiti de la inceput,sa le dati peste mancatoare la iscoadele usliste si massmedia,din capul locului!