Boc a baut tuica si bere si a mancat mici cu muncitorii unei fabrici din Cluj-Napoca

Vineri, 19 Februarie 2010, ora 20:20
2784 citiri
Boc a baut tuica si bere si a mancat mici cu muncitorii unei fabrici din Cluj-Napoca

Premierul Emil Boc a participat, vineri, la celebrarea a 140 de ani de la infiintarea fabricii Remarul 16 februarie din Cluj-Napoca, unde a mancat mici si a baut tuica si bere alaturi de muncitori.

Premierul a ajuns la fabrica la ora 14:00, a participat la un scurt recital folcloric sustinut de Grigore Lese, dupa care s-a urcat pe scena si le-a vorbit celor cateva sute de muncitori aflati in sala despre situatia economica din Romania si activitatea Guvernului menita sa diminueze efectele crizei economice.

In curtea fabricii, Boc a fost intampinat de zeci de muncitori. Premierul si-a dat jos cravata si a primit un pahar de bere Ursus din partea unui muncitor, dupa care a baut tuica.

"Eu tot le spun la Bucuresti: nu este mai bun antibiotic decat palinca ardeleneasca. Distruge si virusii din computere asta, atata-i de buna! Cu a lor te speli pe dinti, asta e palinca autentica!", a spus premierul, care a ciocnit dintr-un pahar de plastic cu muncitorii din zona, agitand sticla cu tuica pentru a arata "margele" care dovedesc ca bautura este de calitate.

Emil Boc a mancat si cativa mici, a facut o fotografie cu copilul unei muncitoare, dupa care a plecat de la fabrica.

Premierul a fost insotit la vizita de la fabrica Remarul 16 februarie de primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, presedintele PD-L Cluj, deputatul Daniel Buda, primarul Aradului, Gheorghe Falca si alti lideri judeteni ai PD-L Cluj.

Remarul 16 februarie are 600 de angajati si are ca obiect de activitate reparatiile de material rulant, vagoane si locomotive de tren. Boc a urcat in timpul vizitei intr-un vagon modern, nou, cu 80 de locuri, care a fost produs pentru CFR.

Citeste si:
Paznicul Constituției și judecata cu dublă măsură
Paznicul Constituției și judecata cu dublă măsură
Citim deseori în presă că partidele de dreapta nu au reușit să aibă o Curte Constituțională care să le fie „favorabilă“. Curtea Constituțională a României este din nou în...
Marcel Boloș, numit ministru al Cercetării. Klaus Iohannis a semnat decretul
Marcel Boloș, numit ministru al Cercetării. Klaus Iohannis a semnat decretul
Preşedintele Klaus Iohannis a semnat vineri, 28 ianuarie, decretul privind numirea lui Marcel Boloş în funcţia de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, a informat...