Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Boc, despre greva Opozitiei: Ca la gradinita, si-au luat jucariile si au plecat

Luni, 30 Ianuarie 2012, ora 23:01
1424 citiri
Boc, despre greva Opozitiei: Ca la gradinita, si-au luat jucariile si au plecat
Foto: TVR

Premierul Emil Boc este de parere ca decizia Opozitiei de a declansa greva parlamentara este imatura si iresponsabila, iar membrii USL s-au comportat "ca la gradinita".

"Aceasta decizie este imatura si iresponsabila. Cand ai o slujba pentru care esti platit, trebuie sa iti faci datoria. Nu e ca la gradinita, esti suparat, iti iei jucariile si pleci acasa. Este un demers lipsit de consistenta", a apreciat Emil Boc, invitat luni seara, la TVR.

Seful Executivului a subliniat ca, intr-un stat democratic, politicienii trebuie sa asigure o competitie de idei si sa prezinte cu totii solutii pentru locuri de munca, nu sa se arunce "in confruntari meschine, pline de ura si care au menirea doar de a dezbina".

"Intr-o democratie, competitia trebuie sa fie intre idei, nu intre oameni. Confruntarea presupune ura si dezbinare. Politica ar trebui sa insemne competitie de idei, de solutii pentru a aduce locuri de munca, iar electoratul alege cele mai bune solutii. Demersul facut de Opozitie nu are niciun fel de consistenta", a adaugat Emil Boc.

Greva USL: Ce fac Ponta si Antonescu cu banii de la Parlament

In alta ordine de idei, premierul s-a declarat convins ca PDL va recupera ceea ce a pierdut prin masurile de austeritate, precizand ca sondajele arata ca USL este in scadere.

"Important este ca PDL sa isi recupereze procentele pe care le-a pierdut pentru ca a avut curajul sa ia niste decizii", a conchis Emil Boc.

USL a decis - fara activitate in Parlament pana la alegeri, dar isi pastreaza mandatul

Crin Antonescu, liderul Partidului National Liberal, a anuntat luni ca parlamentarii USL intra in greva, urmand sa nu mai participe la dezbateri si la vot, decat daca este vorba despre "situatii de maxima importanta", cum ar fi alegerile anticipate, motiuni de cenzura, suspendarea presedintelui sau modificarea legislatiei electorale.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Emil Boc greva Opozitie, #greva parlamentara Opozitie gradinita , #premier
Comentarii
Poza Dele
Dele
rank 5
Premierul spune adevarul, gol-golut despre decizia USL.
Poza un cetatean european
un cetatean european
rank 5