Boc, huiduit la Alba Iulia de Ziua Nationala

Joi, 01 Decembrie 2011, ora 11:07
2020 citiri
Boc, huiduit la Alba Iulia de Ziua Nationala
Foto: Antena 3

Premierul Emil Boc a fost huiduit de cateva persoane din multime, la Alba Iulia, in timp ce participa la ceremoniile militare organizate cu ocazia Zilei Nationale, langa statuia lui Mihai Viteazul.

Mai multe persoane care au participat la manifestari purtau bannere pe care scria "Rosia Montana" si au strigat "hotii!" cand premierul a incercat sa dea salutul militarilor prezenti.

"Chiar daca prezentul este mai dur, viitorul ne duce spre prosperitate. Iubesc Romania in primul rand pentru oamenii pe care-i are. Iubesc Romania pentru bogatiile pe care le are, pentru frumusetile pe care le are si pentru istoria pe care o are. Iubesc faptul ca in decursul istoriei am reusit sa ramanem 'neatarnati'.

(...) Pentru 2012, este vorba de responsabilitate si prudenta. Putem trece de acest an doar fara populisme si fara excese electorale", a transmis Emil Boc de la Alba Iulia.

Premierul Emil Boc a ajuns, in jurul orei 10:00, la Alba Iulia, alaturi de ministrul de Finante, Gheorghe Ialomitianu, dar si ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara. Toti oficialii au purtat la gat fulare cu tricolorul.

Am convingerea ca sacrificiile romanilor nu au fost in zadar

Boc a precizat ca in aceasta perioada este nevoie de solidaritate, pentru a depasi dificultatile economice, si a adaugat ca sacrificiile romanilor nu vor fi in zadar.

"Privim cu respect catre trecut si cu incredere catre viitor. Vom lasa in urma noastra o Romanie credibila in plan international si o prosperitate durabila. Suntem in fata unui an care se anunta dificil peste tot in lume.

Avem nevoie de speranta si incredere pentru un viitor mai bun pentru

generatiile de astazi si de maine si am convingerea ca sacrificiile

romanilor nu au fost in zadar", a spus acesta.

Premierul Emil Boc a mai declarat ca valorile "unitate, libertate si democratie" consfintite la Alba Iulie in 1918 sunt "mai actuale ca oricand".

Acesta a precizat ca aspiratiile la libertate si democratie ale romanilor au fost intarite de apartenenta la Uniunea Europeana. "Peste o luna Romania implineste cinci ani de cand a devenit membru al Uniunii. Ne mandrim cu valorile si identitatea noastra culturala in Europa natiunilor", a spus premierul.

Boc a adaugat ca sprijina campaniile care readuc in atentie valori si ca "e timpul sa regasim bucuria de a fi romani".

L.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Emil Boc candidează pentru un nou mandat de primar al Clujului. Și-a anunțat candidatura printr-un video pe rețelele sociale VIDEO
Emil Boc candidează pentru un nou mandat de primar al Clujului. Și-a anunțat candidatura printr-un video pe rețelele sociale VIDEO
Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, anunţă, sâmbătă, că va candida pentru un nou mandat. ”Îmi voi depune candidatura pentru un nou mandat de primar al Clujului. Vă mulţumesc...
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Edilul general, Nicuşor Dan, afirmă că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, şi susţine că acest lucru corespunde cu orientarea...
#Emil Boc, #Boc huiduit Alba Iulia, #Boc huiduit , #premier